Бански за малък бюст


Бански за малък бюст

Когато става дума за избор на бански костюм, критериите са много различни. Ако искате да си купите нов, трябва да се съобрази на първо място с формата на тялото си, съветват специалистите.

Гърдите са най-важното нещо, на което е хубаво да обърнете внимание при подготовката си за летния сезон и вашата визия на плажа. За това стилистите дадоха своите съвети за жени с малък бюст, които могат да изглеждат не по-малко изкусително на пясъка.

На първо място по важност е цветът. Когато сте с малки гърди, е добре да изберете по ярки цветове. Избягвайте сивото и черното, защото те визуално намаляват още повече гръдната ви обиколка.


Моделът тип сутиен красиво оформя природните ви дадености. Ако искате да подчертаете горната част на тялото си, спрете се на модел с подплънки или твърди чашки.

Третата тайна с впечатляващ ефект са апликациите. Банските костюми са много разнообразни, но производителите са създали специални модели за по-скромни бюстове. Някои дори имат 3D ефект, който визуално увеличава прелестите ви.


А ето и няколко причини защо да обичате по-малкия си бюст!

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Светът е огледало на твоите мисли, чувства и действия и винаги ще ги връща обратно към теб.

Дийпак Чопра

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама