Биляна Йотовска с европейско признание в Римини


Биляна Йотовска с европейско признание в Римини
Снимка: Личен архив

На световното изложение през 2022 г. в град Римини, Италия, Биляна Йотовска участва за пръв път като изложител със собствения си бранд Biliana Yotovska label, който предлага спортни дрехи и аксесоари и козметика.

Висококачествените й продукти предизвикват истински интерес, а местното Радио Уелнес Римини взима интервю от родната представителка, отличавайки Biliana Yotovska label като бранд-фаворит в рамките на събитието. Веднага след завръщането си от Италия Биляна Йотовска се захваща с ново предизвикателство, което е иновация не само за нея. За първи път в България тя ще отправи Фитнес Челиндж към всички, които искат да влязат във форма, да живеят здравословен начин на живот и да постигнат перфектното тяло. През януари тя стартира инициативата, за която разработва специален fitness app. В него освен видео съдържание за прецизно изпълнение на тренировъчната програма, всеки може да открие рецепти за здравословен хранителен режим, а за да мотивира аудиторията, Биляна Йотовска е подготвила и забележителна финансова награда.

Биляна Йотовска е пример за успяла жена, която не само винаги е в топ форма, но е и емблема, която едновременно е фитнес модел, многократен шампион в категория Бикини фитнес, мотиватор и ментор за мнозина, както и страхотна майка и съпруга. За нея семейството е крепост, което ѝ дава сили и мотивация да върви все по-нагоре и нагоре. Мъжът до нея е Димитър Димитров, европейски и световен шампион по културизъм. Двамата имат дъщеря Никол.

Биляна Йотовска е родена на 26 декември 1984 година в град София. Тя е дипломиран художник – завършила е първо Националната художествена гимназия, след това – Националната художествена академия. Съсобственик е на хитовия балет „The Secret Garden“. От четири години развива собствения си бранд Biliana Yotovska label. Биляна е най-успешният представител от България в категорията IFBB „Бикини Фитнес“. Национален шампион за 2013 и 2016, Балкански шампион за 2014 и 2016. Носител на титлата „Най-добър фитнес модел на България за 2014. През 2015 завоюва абсолютна титла в едно от най-реномираните фитнес състезания във Флорида, САЩ. През 2016 година Биляна спечели и един от най-престижните фитнес конкурси в света, провел се в Лас Вегас – „Flex Bikini Model search“, част от Olympia weekend! Йотовска е и един от най-известните модели в България. Работила е и в чужбина - Италия, Турция, Германия и Гърция.

Украсявала е неведнъж кориците на редица реномирани мъжки списания като Playboy, Maxim, Intro, Мах и Mr.BIG, както и много женски и развлекателни списания - Ел, Уекенд за жената, Блясък, Тя, Журнал, Белла и други. Не веднъж сме виждали изваяното ѝ тяло в много специализирани списания за фитнес, реалити формати и телевизионни реклами. Перфектната ѝ форма е следствие на много усилени тренировки, здравословно хранене и добър режим на работа и сън, естествено и добър ген. С фитнес Биляна се занимава от 20 години, като преди това е спортувала художествена гимнастика и акробатика. Според нея, спортът действа изключително зареждащо и носи здраве. За да е винаги в добра форма, Биляна е изключила две неща от менюто си – бялата захар и бялото брашно и всички продукти, в които те се съдържат. Не забравя и добрата хидратация – изпива поне 3 литра вода дневно. Биляна Йотовска е автор на четири книги, всички на здравословна тематика, като едната е преведена и на английски. Това са „Гответе здравословно“, „Наръчник за здравословен живот“, „Вкусна и полезна храна за здрави деца“, „Вие ме попитахте, аз ви отговарям“ и Stay healthy, eat clean.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама