Бохемски дух за Пролет/Лято 2015


Бохемски дух за Пролет/Лято 2015
Снимка: Thinkstock/Guliver

Един горещ следобед в града или пък нощ на брега на морето заслужават най-леката и прелестна рокля. Онази, която да е свободна, нежна и прекрасна, а ако е прозрачна, още по-добре. Бохемският стил винаги ни е бил страст, а топлият сезон го обожава. Той ни дава онази лятна свобода, която чакаме цяла зима.

Една от основните тенденции тази пролет и последвалото лято е именно бохемският стил, който е сред любимите ни заради удобството и индивидуалността, с които ни зарежда. Той предполага земни цветове, с което се изразява близостта до природата. Това е вълната на 70-те години, която доближаваме до хипитата, тъй като визиите са изключително близки и допълващи се. Дизайнерите избират най-елегантните, романтични и нежни елементи, за да създадат луксозни и феерични облекла, подходящи за града и плажа.

Altuzarra

Тенденцията е романтична от най-дълбоките си корени и ни омайва с платовете си, сред които виждаме и прозрачни мини или макси рокли, панталони и блузи. Специфичното тук е, че дрехите в никакъв случай не са прилепнали по тялото, а са широки и свободни. Бохемският стил обожава всякакви ресни, бродерии, пайети, принтове на цветя и животни.

Това е и тенденция походяща за фестивалите, които знаем, че започват с първите горещи дни. Така че слагайте широката рокля до земята или късите панталонки с потник на ресни и само изчакайте първите плажни концерти!

Emilio Pucci

Blumarine

Dries Van Noten

 

Източник: hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама