Brunello Cucinelli ви приветства в новия си дом в София


Brunello Cucinelli ви приветства в новия си дом в София

Когато красотата е вдъхновение в най-чистата му форма, то тя се превръща в олицетворение на абсолютен лукс под четката на вълшебния майстор, посланик на италианския стил Brunello Cucinelli.

Ръководени от тази философия създадохме за истинските ценители на модата новия ексклузивен официален бутик на бранда, който отвори врати на ул.“Съборна“4.

Креативността и иновацията на модната къща е заложена във всеки един елемент от луксозното пространство, в което топло ви приветстваме.

Brunello Cucinelli е не просто бранд, позициониран най-високо в луксозния сегмент, той е философия, философия, ясно илюстрирана от мотото на компанията„красотата е нашето спасение”.

Модната къща е лидер на пазара като един от най-ексклузивните производители и разпространители на дрехи и аксесоари от най-висок клас, към днешна дата с участие в над 1000 мултибранд бутика по света.

Brunello Cucinelli е посланик на италианския стил, създавайки синергия между наследство, ненадминато качество и безпрецедентна майсторска изработка, следствие от невероятна креативност, съвременен стил и непрестанна иновация. Епитом на класа и абсолютен лукс, Brunello Cucinelli e безспорно един от най-ексклузивните брандове в света, насочен към истинските ценители на модата.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама