Българка представи колекцията Dior Resort 2022, вдъхновена от Гърция


Българка представи колекцията Dior Resort 2022, вдъхновена от Гърция
Снимка: Getty Images

Пореден международен успех за българката Белослава Хинова. Този път нашето момиче беше сред манекенките, които показаха колекцията Dior Resort 2022. Моделите на френския бранд са вдъхновени от древногръцките традиции и разбираемо ревюто се състоя в Гърция. По-конкретно на стадион "Панатенаик" в Атина, където за първи път се провеждат съвременните олимпийски игри през 1896 г.

Красивата Белосвала сама се похвали, като сподели кадри в Instagram профила си.

Kруизната колекция, създадена от Мария Грация Киури, комбинира   древногръцката елегантност и съвременната разчупеност в кройките. Бяха представени 91 тоалета, сред които ефирни рокли, достойни за богини, а също и по-спортни модели, подходящи за ежедневието. Що се отнася до материите - преобладава тюлът и коприната, а при цветовете - нюанси, които свързваме със съседката ни - бяло, бежово, маслиново зелено, синьо, златисто и сребристо. 

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК!

Заради пандемията от коронавирус беше ограничен броят на гостите на модния спектакъл, който продължи около 30 минути. Ревюто се излъчваше на живо в профилите на Dior в социалните мрежи, както и на големи екрани в няколко гръцки града.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама