Българката Белослава Хинова отново дефилира за Chanel


 Българката Белослава Хинова отново дефилира за Chanel
Снимка: Getty Images

Българският модел на агенция "Ивет Фешън" Белослава Хинова дефилира на ревюто на френската модна къща Chanel, която представи ексклузивната си круизна линия пред изискана публика в Дубай.

Събитието се състоя на пристанището Крийк, а моделите презентираха новите модни творения на два пъти пред повече от 1000 ВИП гости.

Колекцията е съставена предимно от тоалети в монохромната гама, класическа комбинация от черно и бяло. Креативният директор Виржини Виар сподели, че е почерпила вдъхновение от френския драматург и писател Жан Кокто.

Бел дефилира на ревюто на Chanel с дълъг и широк панталон в бяло, украсен с мъниста, и боди, което се отличава с ефектни декоративни бродерии.

Специален гост на събитието бе испанската кинозвезда Пенелопе Крус, която краси декемврийската корица на сп. Vogue Arabia. Сред останалите звездни гости са били Джон Леджънд, София Бутела и българската поп-фолк певица Цветелина Янева (вижте как е била облечена на ревюто ТУК).

В края на месец септември Белослава бе част и от ревютата на световноизвестните брандове Dior и Yohji Yamamoto в Париж по време на Седмица на модата. В градините на Тюйлери Christian Dior показа новата си колекция - Пролет/Лято 2022. Бел дефилира на подиума облечена със структурирано яке в бежов цвят с голям принт на зебра.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама