Български дизайнер с моден пробив на Оскари 2023 (СНИМКИ)


Български дизайнер с моден пробив на Оскари 2023 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

България може да се похвали с няколко постижения на тазгодишните награди "Оскар" - "Навални", който е с участието на българския журналист Христо Грозев, спечели награда "Оскар" в категорията за най-добър документален филм на церемонията в Лос Анджелис тази година.

В сферата на модата пък българският дизайнер Светослав Колчагов, по-известен с бранда си Kolchagov Barba направи пробив. На бляскавото събитие Лесли Пaтeрсън, която е един от сценаристите на немския филм "На Западния фронт нищо ново", бе облякла прекрасна цветна рокля на бранда.  

Разбира се, самият дизайнер се похвали сам, че сценаристката със спортна кариера зад гърба си, ще носи негово произведение на най-бляскавата церемония. Той е публикувал детайлни изображения не само на роклята, но и на бижутата, които допълват общия аутфит.

Всъщност, Патерсън е избрала отново Светослав Колчагов и негова рокля и за тематично събитие преди вечерта на "Оскар"-ите, като този път платът е бил в преливащи бляскави цветове.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама