Ценни съвети за стил от Долче и Габана


Ценни съвети за стил от Долче и Габана
Снимка: Getty Images/Guliver

Италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана създават своите дрехи и аксесоари от повече от 30 години. Това, което ги вдъхновява да творят, са женският сексапил и чувственост. Ето какво ни съветват те, когато става въпрос за личния ни стил.

1. "Първото ни правило е, че няма никакви правила."

"Свободата е най-важното нещо. Всеки човек трябва да носи само тези дрехи, които го правят щастлив. Затова единственото нещо, за което мечтаем, е да помогнем на всяка жена да намери своята красота и чувството на лекота."

2. "Едно малко нещо създава цялата визия."

"Трябва да има детайл, който да разкрива вашата индивидуалност чрез дрехите ви. Може да бъде една дреболия, но трябва да характезира личния ви стил и хората ще го свързват само с вас."

3. "Дрехите влияят на всичко в нашия живот - от чувството ни за хумор до самочувствието ни."

Доменико е сигурен, че жените искат да бъдат принцеси. "Искаме хората винаги да изглеждат неустоимо, защото когато оценявате визията си, се чувствате по-добре и имате по-високо самочувствие. Нека това чувство винаги да бъде с вас."

4. "Красивото бельо е ключът към сексапила. Да носите хубаво бельо означава, че уважавате тялото си."

Първото нещо, което правим, е да обличаме моделите си с бельо от сатен и дантела. Невъзможно е да срещнете жена от Южна Италия, която да не носи сутиен. 

5. "Всяка жена трябва да има малка черна рокля и няколко страхотни аксесоара, които да превърнат визията й в нещо специално и вдъхновяващо."

"Може да са чифт обувки на висок ток, екстравагантна чанта или пък ефектно колие."

6. "Не следвайте тенденциите - търсете неща, които ви отиват."

"Да намерите собствения си стил е много по-важно, отколкото да бъдете в крак с тенденциите. Модата е изкуствено нещо. Когато наистина оценявате нещата, които носите, вие им вдъхвате живот."

7. "Правило номер едно е да бъдете уверени и естествени."

"Може да бъдете секси, дори ако носите просто бяла тениска. Важни са маниерът, визията или жестовете, а не дрехите ви. Вашето тяло и умът ви са тясно свързани, затова не пренебрегвайте силата на мислите."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама