Дамски пуловер - как да го съчетаем с различни визии?


Дамски пуловер - как да го съчетаем с различни визии?
Снимка: modivo.bg

Дамският пуловер е любима дреха, създаваща настроение, сигурност и комфорт. Как да комбинираме пуловера с различни тоалети? Могат ли шарките на топлата дреха да се превърнат в акцент на външния ни вид? Да, и още как.

Есента, зимата и пролетта изискват универсална и достатъчно женствена дреха, която да използваме за по-студените дни. Дамските пуловери са естествено решение на нуждата от топла, уютна, но и елегантна дреха, с която да сме еднакво привлекателни както в ежедневието, така и на работа, а защо не шопинг, парти или при специален случай.

Най-важното за един пуловер е да топли, да не дразни кожата и да не се развлича след няколко изпирания. Ето защо естествените тъкани, като вълна и памук, са най-предпочитани. Те задържат топлината, позволяват на кожата да диша и са доста устойчиви на износване. Дотук добре, но след това дамските пуловери стават истинска дилема - тесни и широки, с едри или фини плетки, с поло - яка или паднало рамо, с овално деколте, рипсени краища или пък със скъсени ръкави.... Главозамайващо много варианти се предлагат в магазините.

Изключително важно за дамските пуловери е с какво и как ги комбинираме – дали ги носим с официална риза или на голо, дали ги съчетаваме с елегантна пола или просто с дънки? Дали вързваме шарен фин шал около врата или избираме едро бижу? Залагаме ли на украшения тип брошка? Или избираме изчистен и стилен вариант дреха, който сам по себе си е скъпоценно бижу, като например дамски пуловер кашмир на MODIVO.BG?

Едноцветният пуловер – универсален спътник на различни тоалети

При избор на цвят и шарка на пуловера, също е от голямо значение да преценим и в каква комбинация с други дрехи ще го носим. Едноцветните модели са по-универсални, като предпочитани и най-търсени разцветки сред дамите обикновено са черното, бежавото, бялото, кафявото и сивото. Розовите и червените нюанси изискват по-голямо внимание към избора на тоалет, но повече изпъкват, което ги прави любими на жените пред студените дни.

Тъмносиньото и тъмнозеленото са предпочитани от артистичните дами, които обичат да се изявяват в креативни професии, а на жълто и оранжево често се спират жени с огромна енергия, които не се колебаят да застанат в центъра на събитията. Във всички случаи основните цветове се комбинират перфектно с най-широка палитра дрехи в гардероба.

Нека бъде шарено

Съвсем различен е случаят с пъстрите пуловери от няколко цвята, които от само себе си се превръщат в акцент във визията. Подобно на тениските с щампа и послание, така и пуловерите с шарки не са подходящи за всички случаи, но избрани прецизно, създават изключително впечатление. 

Препоръчително е пъстроцветните пуловери, жилетки и пола да се комбинират с едноцветни дрехи - например бял или черен панталон, дънки, универсална пола и връхна дреха без контрастиращи шарки. Често пуловерите, украсени с по-едри фигури, анималистични мотиви, райета или детайли като пайети, ресни, копчета, са с по-широка кройка и понякога достигат почти до средата на бедрото. 

Чудите се с какво бихте носили такъв ефектен пуловер. Потърсете класически дамски черни дънки на MODIVO.BG или в близкия ви моден магазин, обуйте еластичен панталон или мини - пола с клин и ботуши.

Ако умеете да съчетавате нюансите на дрехите, то тогава без усилие ще намерите най-подходящия за вас пуловер като цвят, както и най-добрите комбинации за него. Проявете вкус и въображение и намерете обувки в любимия тон, дамска чанта или аксесоар – шал, гривна, голям дамски портфейл, диадема, шапка, ръкавици. Няма да сгрешите, защото така само ще помогне на любимия ви пуловер да изпъква повече и да създава настроение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато прегърне един мъж, жената иска да почувства неговата слабост, а когато го целуне - неговата сила.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама