Дженифър Лорънс отново за Dior


Дженифър Лорънс отново за Dior

Дженифър Лорънс го направи отново. 24-годишната актриса участва в четвъртата си кампания за Dior.

На кадрите звездата, която наскоро нашумя покрай голите снимки от телефона си, позира с моделите от колекцията на френския бранд за Есен/Зима 2015.

Във фотосесията, чийто фотограф е Патрик Демаршелие , тя е облечена в различни черни костюми, дело на главния дизайнер на марката Раф Саймънс.

Русата актриса също така позира с чантата Be Dior, която се предлага в различни цветове, сред които пастелно лилаво, светло розово и цвят горчица.

Във видеото, заснето по време на фотосесията, Дженифър описва как се подготвя за снимки: "Всеки път, когато заставаш пред камера, е важно да имаш определен образ в съзнанието си или емоция".

"Силната жена излъчва увереност, изглежда сериозна, но в същото време е справедлива и мила. Тя знае какво иска и как да го постигне", допълва Лорънс.

За Дженифър се носят слухове, че е силно влюбена в певеца Крис Мартин, който преди няколко месеца се раздели със съпругата си Гуинет Полтроу.

24-годишната актриса и 37-годишният фронтмен на групата Coldplay дори бяха уловени на романтична вечеря в ресторанта "Ла Долче вита" в Бевърли Хилс. Очевидци споделят, че двамата прекрасно прекарват времето си заедно, много се забавлявали, а Дженифър изглеждала като влюбена ученичка.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама