Джиджи Хадид - новото рекламно лице на Tommy Hilfiger


Джиджи Хадид - новото рекламно лице на Tommy Hilfiger

Известният супермодел Джиджи Хадид ще се появи като посланик на колекцията на Tommy Hilfiger за жени от есента на 2016 г., изграждайки новата визия и стратегическо разширяване в световен мащаб на дамското облекло на марката.

Като ексклузивен посланик, Хадид си партнира с Томи Хилфигър, за да представи първата си колекция, създадена в сътрудничество с емблематичния американски дизайнер. Тя ще бъде лансирана през есента на 2016 г. и ще включва дамски спортни облекла, обувки и аксесоари, включително часовници и слънчеви очила, както и нов аромат, който представя изключителния поглед на Хадид върху съвременната мода, смесен с характерния за Хилфигър класически американски стил.

"Познавам Джиджи и семейството й от години и за мен беше удоволствие да наблюдавам как тя се превръща в един от най-добрите модели и най-влиятелни фигури в света", споделя Томи Хилфигър. "Джиджи е се е появявала на редица модни подиуми и сега сме развълнувани да продължим сътрудничеството си с нея като новото лице на дамското облекло и аромата на Tommy Hilfiger. Тя наистина олицетворява съвременното момиче на Томи. Нейната харизматична личност е винаги ярка и оптимистична, а стилът й е уверен, безупречен и готин".

"Не съм вярвала, че ще имам възможността да създам дизайнерска колекция! Фактът, че Томи Хилфигър се обърна към мен за сътрудничество, е сбъдната мечта“, споделя Джиджи Хадид."Аз винаги съм се наслаждавала на неговата компания и цял живот съм била негов фен. Томи е човек, с който се работи лесно и приятно. Винаги съм се възхищавала на неговата марка, кампаниите му и стила на дизайните. Мисля, че нашата колекция отбелязва емблематичния за Томи начин на живот и смесва в себе си по малко от всичко: има стилове, които са наистина хипи-шик; стилове, които са спортни и стрийт; мъжкарски стилове, но с дамски привкус; всеки ще хареса различна част от колекцията.“

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама