Донатела Версаче: Лейди Гага е истинска модна икона


Донатела Версаче: Лейди Гага е истинска модна икона

Модната дизайнерка Донатела Версаче заяви, че покойният й брат Джани би бил голям фен на Лейди Гага, заради силната й артистична визия и способността й да представи името "Версаче" на едно ново поколение.

"Тя беше сигурна в себе си и още тогава знаеше точно какво иска", спомня си моделиерката за първата си среща с певицата. "Сигурна съм, че ако Джани още беше жив, щеше да е неин голям фен" , увери Донатела.

Двете с Гага са добри приятелки и освен връзка в личния си живот поддържат сътрудничество помежду си и на професионална основа. Гага е работила с модната марка няколко пъти, но запомнящо се е видеото към песента "The Edge of Glory", в което костюмите са дело на Версаче.

Говори се също, че Донатела е проектирала красива златиста копринена рокля за сватбата на Гага, която най-вероятно скоро ще се омъжи за приятеля си Тейлър Кини.

"Много горда съм да кажа, че Лейди Гага е мой приятел. Щастлива съм, че тя е част от семейството на Версаче", добави дизайнерката в интервю за италианското списание "Amica".

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Животът е възмутителен, когато мислиш за него, и прекрасен, когато го живееш.

Карол Корд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама