Дъщерята на Мик Джагър рекламира рокерска колекция


Дъщерята на Мик Джагър рекламира рокерска колекция

Моделът Джорджия Мей Джагър представя Rock’N’Roll Mansion at H&M този февруари.

Дъщеря на Мик Джагър и Джери Хол, Джорджия олицетворява съчетанието от музика и мода. Точно това откриваме и в колекцията – бяло рокерско яке с капси и джинси в преливащи цветове, съчетани с жакет от букле и права къса рокля с колан.

"Обожавам тази рокля", споделя Джорджия. "Моделът е толкова универсален и изпълнен с модерния дух на рокендрола."

Джорджия засне кампанията в луксозно рокаджийско имение, заобиколена от китари, барабани и мотори.

"Мисля, че музиката влияе на модата и това винаги е било така, при всички поколения"- казва Джордия. "Музиката създава определено настроение и кара хората да се обличат според него. Мисля, че двете неща са силно свързани."

Личният стил на Джорджия отразява този микс в колекцията. "Не мисля, че имам определен всекидневен стил", допълни тя. "Обличам това, което ме кара да се чувствам добре. Един ден може да са прилепнали джинси, друг път – рокля и ботуши."

Джорджия, която става на 21 години този месец, се е посветила на модната си кариера. "Наистина ми харесва това, което правя в момента", казва тя. "Все още съм твърде млада, така че ми е трудно да си представя какво бих правила след 10 години. Обичам фотографията и би било страхотно в бъдеще да се занимавам с това."

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Едно от най-хубавите неща, които могат да ти се случат в живота според мен, е да имаш щастливо детство.

Агата Кристи

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама