Дъщерята на Ваня Червенкова с модно ревю на Summer Fashion Weekend 2019


Дъщерята на Ваня Червенкова с модно ревю на Summer Fashion Weekend 2019
Снимка: Виктор Налбантов

Български и световни брандове презентираха своите летни колекции на фона на Черно море, луксозни яхти и залива на Свети Влас. 

Вечерта откри лондонският бранд Marvin Nonis, който показа ексклузивна колекция дамско бельо. Моделите на "Ивет Фешън" дефилираха с женствени модели в комбинация с аксесоари шапки и чанти. 

Модното шоу продължи с детско ревю на Goto Jewellery and Diamonds, които презентираха своята Baby Collection с деца модели на сцената. Малките манекени излязоха, танцувайки с цветни балони с хелий, които изпълниха небето над Марината. 

Дизайнерът Гергана Петрова и Модна къща Vanitta продължиха с цветното настроение с новата си лятна колекция с атрактивни аксесоари и интересни асиметрични тоалети.

Красивият глас на България Елена Брусарска изпя на сцената свои и световни хитове, за да поддържа парти настроението през цялата вечер. 

Ревютата продължиха на лятна вълна с ексклузивната първа колекция на Никол Червенкова и нейната дебютираща марка NicoleChe. Феерия от цветя, женствени силуети и атрактивни мотиви зареди дамите в публиката с желание за вечно лято. 

Луксозният италиански бранд F**K представи секси модели бански костюми в комбинация с чанти под звуците на Елвис Пресли. 

Вечерта закри модният бранд Antony Langountin с колекция Wild to Be. Магнетична женственост и елементи от джунглата вдигнаха градуса на цялата Марина, а атрактивната Петя Стоянова - Penelope, закри ревюто с леопардова рокля, развявана от морския бриз. 

Водещи на събитието бяха Елица Стойчева и Златина Иванова - лицата на българската модна телевизия Code Fashion TV и блестяха на сцената като сирени, в роклите на Evgeniya Borisova Haute Couture. 

За цялостният стайлинг на моделите и водещите се погрижиха топ коафьорите на Balmain Paris Hair Couture и представителите за България Selena ES, а гримът бе дело на изискания френски бранд Guerlain. 

 

Снимки Catwalk: Виктор Налбантов

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Защото в крайна сметка човек се познава по това как обича. Не друго, а любовта определя нашата същност.

Уилям Кофин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама