Ferrari представи първата си модна колекция (СНИМКИ)


 Ferrari представи първата си модна колекция (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Италианският производител на луксозни спортни автомобили Ferrari разнообрази дейността си, представяйки първата си модна колекция и стартирайки в бизнеса с ресторанти от висок клас, съобщи АФП.

Фирмените цветове червено и жълто доминираха на дебютното дефиле в неделя, което се проведе сред производствените линии на базата на Ferrari в Маранело, Северна Италия.

Много от моделите носеха логото на бранда. Те демонстрираха това, което компанията нарича "смел, безстрашен и напорист" стил.

ВИЖТЕ ОЩЕ МОДЕЛИ ТУК!

Вчера Ferrari отвори отново за обществеността и  легендарния ресторант Cavallino в Маранело под ръководството на италианския готвач Масимо Ботура, който има три звезди на "Мишлен".

Започва съществуването си като столова и се превръща в любимото място на харизматичния основател на марката Енцо Ферари, за да приема служители, клиенти и приятели в малка частна стая. Заведението е отворено за обществеността за първи път през 1950 г. и е реконструиран през последните 18 месеца от архитекта и дизайнера Индия Махдави.

Шефът на Ferrari Джон Елкан заяви, че компанията иска да "подкрепи върховите постижения" и италианската съзидателност.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама