Футуристичност и ярки цветове от Chanel за Пролет/Лято 2017


Футуристичност и ярки цветове от Chanel за Пролет/Лято 2017
Снимка: Getty Images/Guliver

Карл Лагерфелд създаде тематичен супермаркет на Chanel, макет на летище и дори инсталира скандинавски айсберг за ревютата си, затова не е смело да кажем, че той определено знае как да привлича вниманието на Седмицата на модата в Париж.

Дизайнерът не разочарова модните фенове днес, като трансформира дефилето във футуристичен научно-фантастичен спектакъл с модели, които се разходиха с шлемове, вдъхновени от "Междузвездни войни".

Макар че е на 83 години и работи в бранда от 1983 година, Карл очевидно иска да предаде съобщение на своите Y, хилядогодишни, фенове, които черпят информация основно от Facebook, Google и Instagram.

Лагерфелд, който има склонност да преоткрита своя емблематичен костюм от туид сезон след сезон, този път е заложил на класическо синьо-бяло сако със сребърен акцент по повод технологичната тематика.

Той определено не иска да бъде скучен, затова е добавил цвят в моделите си чрез бейзболни шапки, дълги рокли и структурирани поли, вдъхновени от графичните принтове.

 

Доказвайки, че дантелата, че бъде материята на Лято 2017, той представи и дантелени рокли.

 

 



Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не съм могла да разбера какво е феминизъм. Знам, че ме наричат феминистка, когато изразявам мнение, което ме различава от изтривалка.

Ребека Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама