Горещи модни предложения за лято 2013


Горещи модни предложения за лято 2013

В рамките на Blue Summer Party в хотел „Мида” в Слънчев бряг бяха показани актуалните модни тенденции за лято 2013, пречупени през най-новите колекциите на: Zu Elements, Phard, Franco Ferucci, „Снежанка”, Sugаrfree, „Тони Ланс”, „Агресор” и дизайнера Стоян Радичев.

Дамската колекция пролет-лято 2013 на Zu Elements е секси, енергична и различна в нео-готическия стил и с оригинален небрежен шик ефект. Формите са секси, панталоните тесни, а топовете леки. Мъжката колекция от своя страна се отличава с vintage стил – загадъчна, удобна и бунтарска.

Предложенията на Phard за лятото са разделени в пет линии и са комбинация от традиционен стил, съчетан с неподправена женственост, оригиналност и елегантност. Колекцията придава шикозна и изтънчена осанка на жените, без да лишава визията им от свежото и младежко излъчване. С безпогрешния си инстинкт за новото „Франко Феручи” залага на дрехите, които носят послания за красота и съблазън и се харесват еднакво на актриси, делови жени и домакини.

Плажната мода, представена от Sugаrfree, включва различни стилове с едноцветни и щампирани бански костюми, както и допълнения от различни аксесоари, които подчертават дизайна на плажните облекла. Банските костюми на „Тони Ланс” от своя страна предлагат на дамите експлозия от цветове и щампи. Целите бански са топ тенденция за лято 2013, както и ретро моделите – стил 50-те с висока талия. Нестандартните предложения на дизайнерката Антоанета Кисимова включват бански с ресни, драперии и набори, както и алтернативни дигитални принтове и графични елементи, които подчертават женския силует.

В официалната дамска колекция на „Снежанка” се вижда как играта с форми, детайли и конструкции прави дрехата да изглежда различно. Трикото и шифонът са удобните и практични материи за летния сезон, използвани в колекцията, която е едновременно разчупена и лежерна със загадъчни голи гърбове. Водеща идея в колекцията официални рокли за летния сезон на дизайнера Стоян Радичев са класическите кройки, представени от ефектни платове, дантели и окраси. В горната част моделите женствено акцентират талията, а при полите е актуално прехвърлянето тип „люлка”, което изящно подчертава ханша. Основните материи са коприна, шифон и различни видове дантели. Цветовете са свежи и нежни. Декорациите са различни видове цветя, пеперуди, изработени от камъни и перли.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама