"Грозните" маратонки хит и този сезон


"Грозните" маратонки хит и този сезон
Снимка: Getty Images/Guliver

Няма сила на земята, която да помести удобните кецове далеч от колекцията ни с любими обувки. Искаме здраво да благодарим на тези вълшебни хора, които диктуват тенденциите и отдавна изкараха маратонките от спортните зали като им отделиха главна роля в ежедневието ни. За да ги носим с всичкото удоволствие, на което сме способни, съчетани с пълния колорит на гардероба ни – от вечния деним, фееричните рокли и поли, до елегантните блейзъри и костюми от две части.

И този сезон спортните обувки са тоталният господар на модната сцена. По-специално така популярните "грозни" маратонки. И макар да станаха хит с това нарицателно, ние съвсем не ги намираме грозновати, а по-скоро екстравагантни. С акцент върху преувеличените обеми, масивните подметки и футуристичния дизайн.

Balenciaga подаде щафетата за бума на тенденцията, а имена като Acne, Stella McCartney и Louis Vuitton поеха предизвикателството и дорисуваха картинката със своите примамливи модели. Истерията достигна своите върхове и най-хитовите модели се разпродаваха буквално за часове. За да се появяват не след дълго в нова разцветка и отново да предизвикат най-бързите модни маниаци да поопразнят банковите си карти на мига.

За успокоение на по-масовата публика, която трудно ще жертва бюджет от близо 1000 евро за чифт маратонки, по-достъпните брандове създадоха едни от най-свежите попадения за сезона. Кои са, прочетете ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат.Точно затова и никога не го получават!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама