Холи Бери с нова колекция обувки


Холи Бери с нова колекция обувки

Актрисата и носителка на Оскар Холи Бери е рекламно лице на марката 5th Avenue на Deichmann от пролетно-летния сезон на 2012 година, като мотото на кампанията гласи „I love these shoes!“ (Обичам тези обувки!) От 13 март 2013 г. стартира новата рекламна кампания, като телевизионният клип ще бъде излъчван в повечето европейски страни.

Този вече трети рекламен клип е още едно обяснение в любов към актуалните модели от нейната колекция, които вече са налични във филиалите на компанията. Новата история се върти отново около магията на обувките.

Затворена в микробуса

След напрегнат снимачен ден Холи Бери минава край стайлинг микробуса. Магически привлечена от многото обувки по рафтовете и закачените дрехи, тя се качва в микробуса и затваря вратата. Малко след това превозното средство потегля, тъй като шофьорът си тръгва с него след края на работния ден. Холи Бери не разбира нищо, защото е напълно потънала в света на дрехите и обувките. Тя сменя тоалетите един след друг и се оглежда въодушевено в огледалото. Междувременно шофьорът пристига у дома си и паркира микробуса. Холи все още не е разбрала какво се случва. Тя отваря вратата с доволна усмивка и за голямо учудване на дъщерята на шофьора тръгва да слиза от микробуса. Шофьорът се доближава и разбира какво се е случило. Хали Бери поглежда невинно и казва, вдигайки рамене: "I love these shoes!" (Обичам тези обувки!)

Модни стилове за всяка жена

Колекцията 5th Avenue by Halle Berry пролет/лято 2013 включва около 40 модела обувки. Всички са изработени от качествена естествена кожа и се движат в ценовия диапазон от 59,90 лв. до 99,90 лв. Модерни обувки с отворени пръсти, секси балерини и клиновидни токове, бляскави високи токове, модели с отворени пети и сандали. Подходящите чанти допълват колекцията. При това положение едва ли е изненадващо, че Холи Бери забравя всичко около себе си и превръща своите обувки в главно действащо лице.

Женствени и стилни: свободния, дълъг топ и тесен панталон с басти в изразителен цвят сьомга Холи Бери съчетава например със секси обувки с корков клиновиден ток, отворени на пръстите и петата, в хармонизиращ цвят. Тези или подобни клиновидни токове, леко отворени на пръстите са изключително подходящи за фееричните летни рокли, които обгръщат краката малко над коляното. Небрежен шик излъчва градската визия на Холи Бери: лекия сет с панталон в светлобежови пастелни тонове например тя съчетава със светлобежови обувки с отворени пръсти на платформа с частично облечен клиновиден ток. Към тях тя добавя обемна кожена чанта от велур в бежово с достатъчно място за това и онова.

Доста взискателна, но много женствена, е небрежната комбинация на бели къси панталонки със спортна блуза в бежово. Тюркоазените балерини с декоративни камъчета на бомбето са истински акцент в случая. Визия, която актрисата би комбинирала след горещите дни на плажа и с леки сандали.

 Снимки: Deichmann

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не е важно какво получаваме. Важно е какви хора ставаме, какъв е нашият принос...това дава смисъл на живота ни.

Тони Робинс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама