Изискана и стилна с колекцията Paul Smith на Caran D’Ache


Изискана и стилна с колекцията Paul Smith на Caran D’Ache

Всяка дама заслужава да притежава дизайнерски аксесоари. Но преди да решите, че това е мисия невъзможна, нека ви разкажем за една невероятна колекция, едновременно красива и практична, създадена от истински професионалисти – британският дизайнер Paul Smith и швейцарският бранд Caran D’Ache.

В продължение на век Caran D’Ache е символ на безкомпромисно качество и стилен дизайн в областта на луксозните пишещи средства. По случай 100-годишния юбилей на бранда модният дизайнер Paul Smith бе поканен да създаде специална лимитирана колекция от десет неповторими цвята. Химикалката, която е избрана за този дизайнерски проект, е класическата и добре позната на милиони души по целия свят Caran D’Ache 849. За сътрудничеството си с Caran D’Ache, дизайнерът споделя: "...Аз използвам химикалка Caran d'Ache в продължение на няколко години и за да празнуваме стогодишнината на марката съм подбрал десет напълно уникални цветове. Надявам се да им се насладите!"

Всяка химикалка от колекцията е поместена в специално проектирана кутия – перфектното допълнение към това истинско бижу и е с доживотна международна гаранция, произведено в Швейцария. Десетте цвята, създадени от Paul Smith, са нежни и изключително модерни, а матовият им завършек допринася за луксозното усещане, което създават.

Сред колекцията от цветове ще откриете химикалка в пастелно розово, която бързо се превърна в любима на дамите по целия свят, а ние се размечтахме за нея и се надяваме да я получим на този 8-ми март.

Открийте лимитираната колекция в онлайн магазин Orange center! Подарете си изискан подарък, който ви отива!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама