Jenny Fairy Records от CCC! - кампания като по ноти за Есен-Зима 2022/2023


Jenny Fairy Records от CCC! - кампания като по ноти за Есен-Зима 2022/2023
Снимка: CCC

Готови ли сте за новия сезон!? Магазини CCC ще ви изненадат с невероятни горещи предложения, независимо от времето! Любимата марка Jenny Fairy стартира кампанията си за сезон есен-зима 2022/2023 под испанските ритми на „Caliente, Caliente“, връщайки ни назад във времето през 2000-те години.

Гореща кампания за есента!

Уникалния стил от Y2K в съчетание с ритъма на испанската музика и световни топмодели - това е новата колекция на Jenny Fairy за сезон есен-зима 2022/2023! Френският фотограф Никола Лорию е уловил в изключителни снимки Оливия Винтен, Джордан Даниелс, Джанет Чиниере Джъмбо, Вакаре Степутите и Палома Елсесер – бодипозитивен модел, разчупващ стереотипите в света на модата.Палома Елсесер е добре позната от нашумелите корици на Vogue, както и от модните подиуми на Fendi, Lanvin и Alexander McQueen.

Какво ще видим в новата колекция на марката Jenny Fairy от ССС?

На първо място, най-горещите тенденции на сезона. Без съмнение, това са платформите и те ще останат на върха! В новата колекция може да се полюбуваме на много масивни подметки на боти, ботуши, ретро мокасини или високи ботуши, както и на обемни токчета от няколко сантиметра. Силен супер модерен акцент в тази колекция ще бъдат лъскавите боти и масивните каубойски ботуши.

Какво ни изненадва в тази колекция?

На фона на приглушените цветове виждаме наситено розово и сочно оранжево, запазени в мегатенденцията на "Барби" модата! Колекцията е допълнена както от чанти, така и от раници, които препращат към стила на 2000-те. Няма да липсват аксесоари, ватирани материи и супер модните кантове. Новата колекция е модната есенция на най-добрите тенденции, които ни очакват през последното тримесечие на 2022 г.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Как да носим новата колекция на Jenny Fairy Records?

Супермодерните платформи, независимо дали ще изберете класически ботуши или обувки Mary Jane, ще изглеждат страхотно в комбинация с дънки тип mom jeans и къс топ! Осмелете се да изберете и по-ефектна визия. Вашият стайлинг с рокля в главната роля може да бъде допълнен от феноменални розови боти! Това уникално бижу в новата колекция ще направи есента по-малко мрачна! От друга страна, този сезон класическите ботуши с лачен блясък или високите ботушите ще се съчетаят идеално със супер модерния тренч. Всички стилизации ще бъдат допълнени от най-модерните за тази есен малки, извити багети, чанти тип корнеол, стилни малки раници (в красиво лилаво!) или ултрамодерни чанти на каре!

Влезте в новия сезон с танцова стъпка и се оставете да бъдете увлечени от испанските ритми, съпътстващи новата колекция Jenny Fairy Records! Пътувайте назад във времето с CCC и преразгледайте спомена за уникалната Y2K мода! Пълна с горещи тенденции и новости, колекцията впечатлява с прекрасни модели обувки и смели цветове.

Новата колекция е налична в магазини CCC, на ccc.eu/bg и в мобилното приложение!


Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато паднеш, все още не си победен. Истински победен си тогава, когато откажеш да станеш и да пробваш отново.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама