Женско царство в Sofia Ring Mall този уикенд


Женско царство в Sofia Ring Mall този уикенд

Този уикенд в Sofia Ring Mall ще бъде женско царство. Само на 30 и 31 януари всички дами ще могат да станат част от вълнуващото събитие My Mall. My Story, което се организира от Sofia Ring Mall съвместно със списание Story. Събитието е част от хайлайф концепцията, която молът промотира.

Всички дами са поканени в събота между 11:00 и 20:00 часа и в неделя – между 11:00 до 18:00 часа да се включат в уникален маратон от приятни и полезни изживявания в Sofia Ring Mall.

С подкрепата на списание Story, най-добрите консултанти в страната ще обсъждат с тях всички теми, свързани с астрология, грим, стайлинг, козметика, фитнес, диети. В уикенда под мотото “My Mall. My Story” ще участват редица известни експерти. В събота това са астрологът Джина - от 11:00 до 14:00ч., диетологът от Витклиник Маргарита Виткина – от 11:00 до 14:00 ч., фитнес инструкторът Мартин Гаджев – от 12:00 до 15:00ч., дерматолог от център “Персона“ - от 13.00 до 19.00ч., като и ненадминатата психоложка, астроложка и нумероложка Оксана Хорват - от 15:00 до 18:00ч., фризьорите Мариела Михайлова и Аделина Иванова - от 17:00 до 20:00 ч. Професионалисти от beauty|zone, notosgalleries и Malinka пък ще предлагат на дамите грим срещу представяне на касова бележка за покупки на стойност над 30 лева от Sofia Ring Mall. На финала ще има парти с DJ Блажо - от 18:00 до 20:00 ч.

В неделя към експертите ще се присъединят диетологът д-р Райна Стоянова - от 13:00 до 16:00 часа, както и инструкторката по зумба Боряна Христова - от 15:00 до 18:00ч. Ще има обособени кътове за всеки един от специалист, а някои от лекциите ще се провеждат и от сцената на Sofia Ring Mall. Всичко това ще се случва на етаж 1 до магазин notosgalleries.

Освен дамския уикенд, Sofia Ring Mall има още една грандиозна изненада за своите почитатели - My Love #Brand е името на атрактивна игра, която се провежда онлайн. Условията за участие в играта са: да дойдете в Sofia Ring Mall, да си направите селфи с любимия си продукт/марка или място в мола и да публикувате снимката на стената на Sofia Ring Mall с хаштагове #sofiaringmall и #името на любимата си марка или място. Споделените снимки ще бъдат качени в албум, където може да се тагнете и да накарате приятелите си да гласуват за Вас, за да спечелите една от 27 страхотни награди, осигурени от магазини в Sofia Ring Mall. Повече информация можете да намерите на sofiaring.bg и на официалната страница във Фейсбук: facebook.com/SofiaRingMall.Official.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама