Как да бъдем стилни в офиса и през лятото


Как да бъдем стилни в офиса и през лятото
Снимка: Thinkstock/Guliver

За всяка уважаваща себе си дама външният вид и облеклото са от изключително значение. Жената е едно прекрасно същество, създадена е красива и винаги трябва да се грижи за своята визия.

Освен че говорят много за характера на една жена, дрехите и външният вид като цяло могат да определят какво ще е настроението ти през деня. Ако още от сутринта облечете тъмни, скучни и неудобни дрехи, то много вероятно е цял ден сте в кофти настроение и да не се чувствате комфортно. Облеклото трябва да се носи с желание и да ви кара да се чувствате и изглеждате добре, а не обратното.

На първо място, избирайте удобни дрехи, които да са съобразени с повода и мястото, където ги носите и да ви създават настроение.

Знаем, че обличането по професионален и делови начин в летните жеги не е лесна работа, но все пак, когато сте на работното място трябва да поддържате определен стил. Това в никакъв случай не значи да носите строго официални неудобни костюми, но късите полички и изрязаните блузки също не са за предпочитане. Да не кажем, че са забранени.

Не е невъзможно да съчетаете лекото комфортно лятно облекло с професионалното, подходящо за офиса такова. Ние ще ви предложим няколко варианта, с които ще изглеждате много свежо, а в същото време стилно.

Дълги рокли

Няма нужда да се разделяте с любимите ви рокли, просто трябва да изберете по-дълги, които са перфектното облекло за работното място. Освен че са много леки, ефирни и удобни, те са изключително елегантни и със сигурност ще ви донесат добро настроение през целия ден. Облечени в дълга лятна рокля, ще изглеждате страхотно, а в същото време няма да се чувствате неудобно в офиса.

Бермуди

Жега е! А температурите ще продължават да се покачват. Въпреки това не може да си позволим да се разголим на работното място и да облечем най-тънките си дрешки. За наше щастие на помощ идват бермудите. Точно те биха могли да се включат към подходящите дрехи за офиса, защото са с дължина до коляното и са подходящи за всякакви форми на тялото. За да изглеждате по-официално и стилно, може да ги съчетаете с ризка или дълга до ханша блуза с къс ръкав.

Ризи

Ризата винаги ще си остане класическо и най-подходящо облекло за работното място. С нея ще изглеждате стилно, елегантно и изключително професионално.

Препоръчваме ви едноцветни ризи с къс ръкав, от лека приятна материя, които можете да комбинирате с ефирен ленен панталон, елегантна пола или бермуди.

Ако искате да си предадете един по-свеж вид, изберете цветна риза в жълто, синьо, зелено или друг цвят, по ваш вкус.

Лек ленен панталон

Ако работното ви място изисква по-строг официален вид, то може да замените костюма с ленен панталон, който смело да комбинирате с риза.

Ленът ще бъде ваш приятел през това лято, защото е много лека и дишаща материя. Изберете панталони в пастелни цветове, като избягвате бялото и ярките цветове, които не са много подходящи за работното място.

Ленените панталони стоят изключително женствено и елегантно, ако се съчетаят с обувки на токче.

Сака

Няма как да завършим елегантната си работна визия, без да прибавим към нея и любимите ни сака. Специално за лятото има много модели, които са леки, свободно падащи и изключително удобни. Може да избирате между класическо черно, морскосиньо, което е много актуално през горещия сезон, както и по-свежи цветове, които ще ви заредят с добро настроение.

Те ще освежат външния ви вид, което пък ще повлияе много положително и на хората около вас. Така работният ви ден ще мине бързо, приятно и забавно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама