Как да изберете най-подходящата дамска чанта за вас?


Как да изберете най-подходящата дамска чанта за вас?
Снимка: Bags.bg

Чантата за всяка жена не е просто стандартен аксесоар, в който да съхранява за лични вещи, но и символ на индивидуалност, стил и настроение. Именно затова изборът на дамска чанта е много важен за всяка представителка на нежния пол.

Критерии за избор на чанта

Ето с какво трябва да с съобразите, когато избирате своята дамска чанта:

Стил

Чантата трябва да в хармония с вашия собствен стил и да се вписва идеално, допълвайки външния вид. Няма нужда сляпо да следвате модерните тенденции, купувайки странни неща, които не се комбинират напълно с вашия стил. Това важи и за цвета, който трябва деликатно да подчертае външния вид, а не да контрастира с него.

Размерът

Тук всичко е просто. Когато избирате дамска чанта, помислете колко и какво ще носите в нея. Ако ще съхранявате телефон, портмоне и малко козметика - тогава не е необходимо да избирате голям модел. И обратно – ако ще съхранявате таблет, документи и още ценни неща, заложете на по-голяма чанта.

Дължина и форма на дръжките

Тъй като дамската чанта е доста популярен елемент в гардероба на една жена, тя не трябва да причинява неудобство на собственика си. Ето защо много внимателно изберете дължината на дръжките. Удобството трябва да е на първо място.

От къде да закупите качествена дамска чанта?

Все още не сте избрали най-подходящия модел чанта за вас? Посетете сайтът eBags.bg, където ще откриете разнообразие от елегантни чанти, които се предлагат на страхотни цени и се отличават с оригиналност и отлично качество. Моделите и цветовете са разнообразни, така че може да подберете точно тази, която най-много ви допада. Материалите, от които са изработени, са изключително качествени и издръжливи. Това е много важно, ако искате да носите чантата дълго време.

Някои от чантите са изработени от естествена кожа, а други от качествена еко кожа. Те са стилни, модерни и се предлагат в различни модели.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако винаги се опитваш да бъдеш нормален, никога няма да разбереш колко невероятен можеш да си.

Мая Анджелоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама