Как да носим актуалния панталон "Палацо"


Как да носим актуалния панталон "Палацо"

Сигурни сме, че на много от вас вече им е дошло „до гуша” от всички до болка познати разновидности на скини дънките. Преди да се отчаете съвсем, поемете глътка въздух, защото на помощ идва ефектният панталон „Палацо”. Той е кръстоска между пола и панталон, която е подходяща както в ежедневието, така и за по-официални събития. В горещите пролетни, а по-късно и летни, дни той осигурява прохлада и удобство. С какво обаче е най-добре да бъде съчетано това модно съкровище? Ето няколко идеи…

С висок ток

Тези панталони могат да скрият под широките си крачоли високия ток, с който незабележимо да удължите крака.

С изрязан топ

Ако сте решили да заложите на този мултифункционален панталон, то умението за балансиране на пропорции не бива да ви е чуждо. Палацо се комбинира изключително добре с изрязани топове, тъй като удължава максимално краката, благодарение на високата талия.

С ефирен топ

Разбира се, този оригинален панталон е подходящ и за по-официални поводи, стига да заложите на елегантен топ. Ако излизате с приятелки в петък вечер ви предлагаме комбинацията с дантела или бляскава материя.

С удобни кецове

Кой е казал, че токчетата са задължителни?!

С връхна дреха

Нека широчината, с която разполага този модел, не ви плаши. Тя не пречи по абсолютно никакъв начин на комбинациите с дънково и кожено яке, жилетка или пък блейзър.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Елегантността е единствената красота, която никога не избледнява.

Одри Хепбърн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама