Как да носим червено в Месеца на любовта?


Как да носим червено в Месеца на любовта?
Снимка: Thinkstock/Guliver

Дори да не сте сред най-заклетите привърженици на Свети Валентин, няма как да не се вдъхновите от стотиците сърца, които се показват на всеки ъгъл под различни форми - балони, плюшени играчки, декорации и т.н.

Независимо дали сте лудо влюбени в някого, или планирате да прекарате празника в компанията на добри приятелки, защо не добавите в ежедневното си облекло и някакъв акцент на любовна тематика? Това несъмнено ще ви зареди с добро настроение през целия месец, а пък и ще сте в тон с емоциите, които витаят във въздуха.

Както може би вече се досещате, най-актуалният цвят, който да използвате в случая, е червеният. Ето и нашите предложения как да включите огнения нюанс в аутфита си:

1. Страстен маникюр

Ако не искате да привличате твърде много погледите на околните, включете червеното в маникюра си. Разбира се, това не означава, че трябва да се ограничавате само до класическия му ярък вариант. Поиграйте си с различните нюанси като бордо и керемидено или пък се потопете напълно в празничната атмосфера, правейки си декорация със сърчица.

2. Актуални бижута

Гарантираме ви, че нищо не изглежда по-стилно от изчистена визия, комбинирана с аксесоар в ярък тон. Може да заложите на червен часовник, колие или пък семпли обеци.

3. Секси обувки

Нима има нещо по-забележително от красива жена с елегантни обувки на ток?

4. Топъл пуловер или жилетка

Червеното само по себе си е достатъчно аристократично и може да се впише перфектно във всякакъв повод и обстановка. За офиса съчетайте с изчистена риза, а за вечерта – със скини дънки и високи токчета.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ако накараш човек да се усмихне, променяш света. Може би не целия свят, но поне неговия.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама