Как да стъпваш уверено тази зима?


Как да стъпваш уверено тази зима?

С промяната на сезона, обновяваме и своя гардероб. Нови палта, дебели пуловери, но най-трудни за намиране остават качествените и топли обувки. Какво ще кажеш да опиташ нещо практично и удобно, с което да стъпиш здраво на земята и да запазиш крачетата си топли и сухи?

Предлагаме ти новите Анти-Слип ботуши на Уокмакс. Те гарантират 100% топлина, удобство и стабилност, дори в най-студената зима.

Тайната е във вградената в подметката патентована ОС система - отварящи се шпайкове, които ти гарантират, че няма да се подхлъзнеш, дори при най-големите поледици.

С тези ботуши можеш да прекараш празниците, където пожелаеш без да се притесняваш от времето навън – на хижа високо в планината, на вилата или наслаждавайки се на коледното настроение в града. Дълбокият грайфер и устойчивата подметка ти дават изключителна стабилност, за да крачиш смело напред.

С Уокмакс Коледата ще бъде топла и уютна, защото АнтиСлип ботушите са водоустойчиви и ветроустойчиви.

Довери се на 5 милиона доволни потребители, които избраха Уокмакс Избери най-практичния подарък тази Коледа. Само сега, вземайки АнтиСлип ботушите, спестяваш 60 лева!

А ако искаш стилни дамски ботуши за зимата, ти предлагаме новите Зимни ботуши на Уокмакс – те са идеалното решение за дъжд, студ и сняг. Не пропускай да разгледаш и новите Аутдор ботуши с трислойна подметка за супер комфорт и мекота при стъпване.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама