Как стилно да носите дънките на мама


Как стилно да носите дънките на мама

През последните години с пълна силна се завърнаха дънките на мама и т.нар. moms jeans, които бяха хит през 90-те. Те се отличават с по-широка кройка, с висока талия и с по-ретро вид.

Ако и на вас ви допадат, ето няколко съвета как да изглеждате стилно с тях.

Обърнете внимание при избора на размер

Дънките на мама трябва да стоят високо на талията ви, което за съжаление означава, че грешният размер може да ви накара да изглеждате сякаш сте преяли. Изберете чифт, който не е прекалено тесен в предната част. Трябва ви прав крачол, който да прикрива бедрата.

Не забравяйте да покажете малко кожа

За да балансирате нещата, покажете малко гол глезен или рамене. 

Не игнорирайте задната част

Обръщането на внимание на детайлите върху задната част е толкова важно, колкото и наминрането на модела, който да ви пасва перфектно отпред. Разположението на джобовете може да направи чудеса, като създаде илюзията за по-малко дупе или пък обратното.

Навийте крачолите

Няма значение дали носите ниски обувки, боти или високи токчета, трябва да навиете крачолите поне веднъж. Ако не го направите, може да изглеждате прекалено старомодна, а вие определено не целите това, нали?

Запашете всичко

Дори да носите тънък пуловер, като го запашете в дънките ще избегнете да изглеждате прекалено обемиста и ще създадете илюзията за по-тънка талия. Ако искате вместо това да ги съчетаете с къс топ, изберете такъв, който стига точно до началото на талията.

Не бъдете прекалено безформени

Може да мислите, че овърсайз версията ще ви помогне да изглеждате по-слаба, но всъщност има обратния ефект.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама