Какво казва абитуриентската рокля за теб?


Какво казва абитуриентската рокля за теб?

Сезонът на абитуриентските балове започва само след няколко седмици, а последните приготовления на младите дами вече текат с пълна сила. С всяка изминала година тоалетите на зрелостничките стават все по-пищни, нестандартни и разнообразни. Всъщност, точно балната рокля може да издаде много за самочувствието, приоритетите и характера на притежателката си. Затова днес ще ви запознаем с тайните, които нашепва всеки един модел рокля.

1. Пищна - с обръчи, кринолин или тюл

Този тип рокля издава, че под нея се крие една крехка и романтична душа. Тя притежава всички белези на съвременна Пепеляшка. Идеалистичната й натура често кара околните да я мислят за дистанциран човек, който „лети в облаците”. Истината е, че забързаното съвремие определено не е по вкуса на тази дама, затова тя предпочита да живее в собствената си приказка.

2. Елегантна – дълга, изчистена и аристократична

Момичетата, които се спират на дългите до земята рокли, без цепки и големи деколтета, определено са намерили мястото си в големия свят. Те знаят точно какво искат и как да го постигнат. Не държат да привличат вниманието с външния си вид, а по-скоро да респектират и да будят възхищение. Въпреки крехката си възраст, тези дами са здраво стъпили на земята перфекционисти.

3. Провокативна – с бюстие или тънки презрамки, гол гръб и голяма цепка

Този модел е любим на момичетата, които държат изключително много на визията си. Те знаят кои са силните им страни и нямат нищо против да демонстрират този факт. За тях перфектният външен вид означава наистина много – ако не се чувстват красиви, губят увереността си. Обичат да усещат погледите на хората върху себе си, независимо дали са одобрителни, или не.

4. Нестандартна – асиметрична кройка, неопределена дължина или цветен принт

Този модел обикновено бива избран от зрелостничките, които са душата на компанията. Те са високо ценени от приятелите и роднините заради безгрижния си и ведър нрав. Не обичат да се суетят твърде много пред огледалото, затова и не придават излишна важност на събития от този тип. При тях водещо е удобството и не считат за нужно да доказват визуалните си качества пред околните.

5. Семпла – дължина около коляното, в неутрален цвят и без орнаменти

Момичетата, които са се доверили на такъв дизайн, обикновено са тихи, спокойни и безкрайно уравновесени. За тях абитуриентският бал е просто едно стъпало, което ги отвежда на по-горен етап на развитие. Не се чувстват добре, когато са център на внимание. Те познават чудесно както добрите си страни, така и недостатъците си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама