Какво включва стилната мъжка визия?


Какво включва стилната мъжка визия?
Снимка: Thinkstock / Guliver

Мъжете обръщат много често внимание на външния си вид, особено ако планират да посетят официално събитие, среща или работното им място изисква по формален стил на обличане. Но винаги се поражда въпросът какво включва стилната мъжка визия, как да я изградим и в крайна сметка – към какво трябва да се придържаме, за да постигнем желания ефект?

Важна ли е връхната дреха в мъжкото облекло?

Говорейки за стилно мъжко облекло, не можем да визираме само някои негови аспекти, а трябва да гледаме глобално на външния ни вид. Това означава, че колкото важни са обувките, толкова важни са и връхните дрехи, както и всички останали елементи. В крайна сметка първото нещо, което голяма част от хората забелязват, е с какво сме облечени и чак тогава се вглеждат в детайлите, а с разнообразието от мъжки якета от answear.bg можем да открием точно онова, което търсим, за да изглеждаме като модни икони. Можете да изберете палто, блейзър или бомбър и да създадете визия, която сякаш току-що е излязла от корица на списание. И именно в това се крие ключът към стила, който създаваме всеки ден.

Върху кой детайл от нашата визия трябва да се съсредоточим?

Вече стана ясно, че връхните дрехи са особено важни, но те ни представят пред обществото само по булевардите и на някои събития на открито. Тайната във външния ни вид и това да изглеждаме добре се крие зад облеклото, което ще изберем. Ако предпочитате спортен стил, избирайте екипи, суичъри и тениски, които все пак се подходящи за съответния повод, съчетават се хармонично по отношение на цветовете и не на последно място – изработени са от качествени материи, които няма да ви предадат дълго време. Други от вас може би предпочитат панталон, риза и сако, които изглеждат също толкова актуално в последно време и са подходящи за всеки един повод. Концентрирайте се върху това каква визия желаете, а после изберете онези мъжки дрехи, които допадат на вашия вкус.

Кой е „подводният камък“ в стилната мъжка визия?

Може всичко да е подбрано по най-добрият начин, да сме заложили на най-актуалните модни тенденции или да сме се спрели на брандове, които със своята широка популярност диктуват модните правила. Но ако сме избрали неподходящи обувки, всичко е изгубено. Установено е, че голяма част от хората не гледат първо лицето на човека срещу тях, а неговите ходила, и на базата на това, те изграждат своите първоначални впечатления. Както всички знаем, това полага основите на бъдещата ни комуникация и поради тази причина трябва да се стремим към намаляване до минимум на подобни грешки, особено по време на бизнес разговори. Ето защо трябва да избирате подходящи мъжки обувки, които да допълват визията ви по възможно най-добрия начин. За да се случи това, ви е необходим огромен избор, а такъв можете да откриете в https://answear.bg/k/toy/obuvki.

Стилната визия е хармонизирана. Това означава, че всеки един детайл от нея – връхна дреха, облекло, обувки, аксесоари – трябва да бъдат част от едно цяло. Само така ние ще можем да притежаваме визия, която да бъде подходяща за съответния повод и по този начин да не се чувстваме некомфортно, а напротив – ние да сме тези, които ще бъдат давани за пример по отношение на облеклото. Обновете вашия гардероб и се отдайте на удоволствието сега!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама