Кейти Пери като фея в празнична фотосесия


Кейти Пери като фея в празнична фотосесия

Кейти Пери участва в коледната кампания на H&M. На снимките певицата е облечена с дрехи от празничната колекция на марката.

Във видео рекламата Кейти играе ролята на фея, която вдъхва живот на фантастични герои – мъже джинджифилови бисквитки, огромни подаръци на ролкови кънки и гигантски плюшени мечета. Действието е променящо се и динамично, а Кейти придава нотка на индивидуалност на всяка сцена.

Саундтракът към рекламата е новата песен "Every Day Is A Holiday“, написана от Кейти за коледната реклама и продуцирана от Дюк Дюмон.

"Настроението ми бе истински празнично по време на заснемането на тази вълшебна кампания заедно с Йонас Акерлунд, носейки всички тези забавни дрехи, и най-вече моя любим пуловер с елфа Elfie Selfie. H&M бе част от еволюцията на лични ми стил от 13 годишна възраст, когато започнах да включвам забавни и достъпни модели в моя винтидж гардероб. Нямам търпение да предам на вашия стил вълшебна искра с тази приказна празнична колекция“, споделя Кейти Пери.

В рекламата и в съпътстващите рекламни материали Кейти е облечена с дрехи от коледната колекция на марката, които съчетават празничен блясък, стил и забавление. Ще видим яркочервени рокли, смокинг сака с ефектни детайли и тениска с червени панделки, избродирани с пайети. Специалните детайли са навсякъде – от ресните на черната мини пола до идеалния коледен пуловер.

Коледната колекция ще бъде налична в магазините от средата на ноември.

През тазгодишния сезон на коледните празници H&M ще подпомогне децата в Мианмар с нашите специално създадени ваучери за подаръци. H&M Conscious Foundation дарява на UNICEF 5% от стойността на всеки закупен ваучер. UNICEF ще използва тези пари, за да предостави качествено образование на засегнати деца в Мианмар, където достъпът до основно образование трябва спешно да се подобри. Чрез кампанията за ваучери за подаръци UNICEF и H&M Conscious Foundation възнамеряват да осигурят качествено начално и основно образование за над 350 000 деца в щата Ракхайн.

Ваучерите за подаръци ще се продават в магазините марката в цял свят до 31 декември.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не времето, а любовта лекува всяка болка. Когато любовта е малко, просто е нужно повече време, за да събереш достатъчно...

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама