Класика и металически отблясъци при роклите на наградите "Оскар"


Класика и металически отблясъци при роклите на наградите "Оскар"
Снимка: Getty Images/Guliver

Ако се раздаваха награди за церемониите, които карат целия свят да притихне, то несъмнено победителят в категорията щеше да е церемонията по връчването на "Оскар"-и. Тазгодишното събитие не направи изключение по мащабност, а както обикновено бляскавият домакин на церемонията бе Долби Театър в Холивуд. Кои от актрисите обаче се отличиха с личен стил и кои "стъпиха встрани"? Ето отговорите!

Металически отблясъци

Звездата от "Игра н тронове" Емилия Кларк удиви червения килим с металическата си розова рокля, която спираше дъха. Нейният остър боб придаваше на цялостната й визия невероятно модерно излъчване, а червеното й червило и класическата очна линия допълваха красотата на роклята на Dolce & Gabbana.

Дженифър Лопес по традиция печели наградата за една от най-добре облечените дами на "Оскар"-ите. Тази година талантливата брюнетка заложи на тоалет с огледален ефект, сътворен от Tom Ford и допълнен от опушен грим.

Ема Стоун донесе изцяло ново значение на роклите с вдигнати рамене. Тя също заложи на блясъка на пайетите в розово-златната гама, само че под вещите ръце на Louis Vuitton.

Пастелни тонове

Ейми Адамс е зашеметяваща в пастелната си светла рокля, декорирана от вградени сребърни нишки. Със силует на русалки, пищно колие и леко начупена коса, Ейми ни напомни за "Ариел".

Чарлийз Терон, която се сдоби със заветната статуетка през далечната 2004 година, заложи на рокля от Dior Couture в пастелно синьо. Колието с диамантена змия и масивната гривна бяха от Bulgari.

Ялица Апарсио е първата индианска жена, номинирана за Оскар. Красавицата влезе в историята, носейки божествена пастелна рокля на Rodarte.

Класика в черно

Лейди Гага имаше звездната искрица, от която се нуждаеше. Номинираната за най-добра актриса в "Роди се звезда" събра погледите с ослепителното бижу, носено от Одри Хепбърн в "Закуска в Тифани". Тялото й бе подчертано от черна рокля, дело на Alexander McQueen.

Надали има моден критик, който да е напълно уверен в стила на Ашли Греъм. Е, на тазгодишната церемония тя изненада публиката с изискана черна рокля.

Розова свежест

73-годишната Хелън Мирън създаде настроение с прекрасната си рокля с дълъг ръкав в цвят фуксия. Актрисата допълни забележителното си присъствие на червения килим с диамантена огърлица на стойност 60 милона долара.

Сара Полсън бе заложила на по-ексцентричен модел с джобове, но отново в розовата гама.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама