Колекция есен/зима 2015-2016 на Marella


Колекция есен/зима 2015-2016 на Marella

Колекция есен/зима 2015-2016 на Marella носи изискана неформалност на ежедневното облекло. Тя съчетава деликатни материи и модели с пищни детайли в зимна палитра от цветове, доминирана от неутрални нюанси като тютюн и карамел, подчертани от нотки яркозелено и яркосиньо, както и магента.

В нея си взаимодействат контрастни материи – мохерно букле и кашмир са противопоставени на деним и неопрен, топли и приятни на допир и в същото време изключително модерни.

За облеклата, изработени от вълна са използвани десени от мъжкия гардероб, като карето Принцът на Уелс, както и ултраженствени текстури като плюш и дантела.

Ключова за колекцията е комбинативността на облеклата. Новите силуети са илюстрирани от палта с леко яйцевина кройка и пелерини. Задължителен елемент във визията за сезона е полата, вдъхновена от 70-те, в разнообразни стилове – с висока талия, плисирана, с принт или лъскави нишки, но винаги с миди дължина. Панталоните са заимствани от мъжкото облекло, с ръбове, външни шевове и подгъви, идеални в съчетание с блейзери с едно копче и мотористки якета.

Изискан акцент е мекото райе върху палтата и макси жилетките.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама