Краят на лятото дойде, но топлите дни продължават - изберете перфектния бански за предстоящо Ви приключение


Краят на лятото дойде, но топлите дни продължават - изберете перфектния бански за предстоящо Ви приключение
Снимка: answear.com

Хората са казали - има ли желание, намира се и начин. Дори летният сезон да е към края си, това далеч не означава, че приключенията с дъх на море трябва да свършат. Ако имате настроение и жаждата ви за красиви спомени не е секнала, грабвайте кърпата и плажната чанта и се пригответе за емоции. А в случай че нямате подходящ бански под ръка, тук е мястото, от където да почерпите идеи на какъв да се спрете. При това - на атрактивни цени

Банският може да е мощно оръжие за всяка жена, независимо от фигурата ѝ

Да си купиш красиви плажни чанти или чехли е лесно. Вероятно повечето неудобства на дамите, когато пазаруват бански костюми, са свързани с предразсъдъците им. Едни имат прекалено голям бюст, други - закръглени бедра, трети - широк ханш. Модните тенденции могат да доведат до лудост и най-уверените в себе си жени, но по-важното е дали изборът на модел и кройка ще приляга на индивидуалната конституция на тялото. 

В най-общ вид сме синтезирали "подводните камъни", за които да внимавате, когато подбирате бъдещия си бански. Все пак отивате на място, където се предполага да се отпуснете, а не да стоите закотвени под чадъра в неподвижно състояние.

На дамите с пищни гърди препоръчваме горнище с широки презрамки, банели и добро покритие в горната част на бюста. Съветваме ви да подбирате изчистени модели, тъй като фигуралните платове внасят допълнителен обем.

За жените с по-малка гръдна обиколка изключително подходящи се очертават горнища с триъгълна форма и в общия случай "колкото по-оскъдно, толкова по-добре". Тези дами могат да си позволят банели, подплънки, хартел, воали и др.

Пищните форми и бедра не са присъда

А мощно оръжие, с което да повалите противниковата страна. Всъщност има изобилие от бански, които да подхождат на дами с по-широк ханш и крушовидна форма на тялото. Това, което могат да си позволят те, а другите - не, е да подчертават горната част от тялото си и така - да отклонят вниманието от мястото, която приемат за свой недостатък. Веднага ви даваме пример: горнище, състоящо се от 2-3 и повече цвята, на което са изобразени цветя и други мотиви, и долнище от един цвят, който присъства и в горнището.

Обратно, ако желаете бедрата ви да изпъкват, можете смело да заложите на изрязано долнище, както и на цял бански тип "прашка". По-оскъдната долна част създава илюзията за "разширяване" и "събиране" на краката един до друг, тоест оптически ги прави по-обемни, дори в действителност да са слаби. 

Тоест, можем да направим заключението, че колкото повече има за прикриване, толкова по-малко плат и толкова повече "закачки" трябва да красят банския. Не трябва да се стремите да прикриете несъвършенствата, а да подчертаете достойнствата.

Страдате от предразсъдъци - решението е едно

Секси дънкови или платнени къси дамски панталони никога няма да ви изневерят. Ако гърдите са най-големият повод за вашето самочувствие, но талията ви създава неудобства, не се тревожете. Вместо впити в кожата връзки или ластици, подберете чифт къси панталонки с дълбока талия и заровете притесненията си в пясъка. За по-изпъкнало коремче препоръчваме моделите тип цял бански от еластична материя, които ще работят в полза на оптическото му "прибиране" навътре.

Но най-важното - никога не забравяйте, че вкусовете са твърде субективни и че предприемате жарко пътешествие в името на своя комфорт, а не - на чуждото мнение. Златното правило е "удобството-преди всичко", независимо дали сте готови да отделите крупна сума, или разполагате с ограничен бюджет.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама