Кралят на кашмира идва в София


Кралят на кашмира идва в София

Известният италиански дизайнер Brunello Cucinelli пристига за откриването на своя официален бутик в София на 20 май.

Провъзгласеният за крал на кашмира от списание The New Yorker харизматичен италианец ще присъства лично в столицата на ексклузивно представяне с много клиенти, знаменитости и журналисти. Марката е световноизвестна със своите изключително висококачествени кашмирни пуловери, позиционирани в най-високия луксозен сегмент.

Brunello Cucinelli е един от лидерите на пазара в тази категория и присъства в над 1000 собствени мултибранд бутици по целия свят. Италианската компания е посланик на италианския стил, създавайки синергия между наследство, ненадминато качество и безпрецедентна майсторска изработка, следствие на невероятна креативност, съвременен стил и непрестанна иновация. Истинско въплъщение на висока класа и абсолютен лукс, Brunello Cucinelli e еднa от най-ексклузивнитa марки в света, насочена към истинските ценители на модата.

За Brunello Cucinelli

Brunello Cucinelli е роден през 1953 година в дома на обикновено семейство от малкото селце Кастел Риджоне, близо до Перуджа, област Умбрия в Централна Италия. Четвърт век по-късно италианецът основа малка семейна компания за кашмирни пуловери в ярки цветове, вдъхновен от идеята да работи с материал, който може да се пази вечно. През годините Brunello Cucinelli добавя цялостни предложения за мъжки и дамски гардероб и аксесоари и поддържа философията си за достоен труд, справедливо заплащане и уважение към своите работници и клиенти. Дизайнерът е базиран в малкото градче Соломео, което служи за корпоративна централа и ателие на Brunello Cucinelli. Компанията има 1300 служители и около 3500 подизпълнители и се предлага публично на стоковата борса в Милано от 2012 година.

За бутика в София

Официалният бутик на Brunello Cucinelli отвори врати през в София и е разположен на два етажа и 250 квадратни метра в характерния стил на италианската марка и работи от началото на месец април. Представени са дамската и мъжката колекция облекло и аксесоари за сезон пролет-лято 2015, а също така и пре-колекцията за сезон есен-зима 2015/ 2016.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама