Любимите очила на Селена Гомес вече и у нас


Любимите очила на Селена Гомес вече и у нас

Бутиковата оптика Co Optics пуска ексклузивно новите колекции на две от най-актуалните дизайнерски марки очила – Spectre & Woodys Barcelona.

В новооткрития си магазин, намиращ се в търговски комплекс "Сан Стефано Плаза", любителите на авангардния и нестандартен стил, ще могат да намерят модели, които никой друг в България не предлага.

Spectre & Woodys Barcelona станаха абсолютен хит сред модерното общество в цял свят. Не случайно звезди като Джъстин Бийбър, Селена Гомес, Мелани Грифит, Сиена Милър, Дакота Джонсън и др. избраха именно моделите на Spectre за своето ежедневие.

Spektre Sunglasses е марка създадена и базирана в Милано през 2009 г., а днес вече може да бъде намерена в едни от най-авангардните бутици в света, в над 56 държави. Изтънченото съчетание от елегантност и "street style" е комбинацията, която присъства във всички колекции на Spektre. Емблематичните форми, които подчертават необикновената страна на личността, са избрани от модните експерти за най-актуалния моден аксесоар, който всеки трябва да има.

Spektre е за хората, които държат да изглеждат убийствено добре, които обичат да съчетават елегантност и дизайн с чувство за хумор, както и оригиналност с безупречен вкус и качество.

През всичките тези години марката успя да влезе в полезрението и да заинтригува много стилисти, дизайнери, топ модели, модни редактори и блогъри. Специалистите в Spektre контролират изцяло производствения процес, като особено голямо внимание се обръща на иновациите, дизайна, формите, детайлите, материалите и цветовете. В резултат на прецизната работа се ражда ексклузивен продукт с високо качество и оригинален стил, носещи гордо етикета "Произведено в Италия".

Woodys Barcelona е марка създадена в края на 2013 г. в Барселона от млад предприемач, който пръв въвежда на оптичния пазар 100% дървен продукт. Целта е да създава висококачествени и стилни дървени очила на достъпни цени. Името е симпатична комбинация между думите wood (дърво) и buddys (приятели) и залага на оригиналната концепция да бъдеш стилен, елегантен и забавен.

В новите колекции на марката се добавя комбинация на дърво с метал, които допринасят за уникалния стил на дизайнерските очила.

Woodys Barcelona са част от любимите аксесоари както на звезди като Деми Ловато, Тейлър Суифт, Кейт Хъдсън, така и на някои от най-известните испански актьори, певци, топ модели и блогъри.

Най-модерните марки дизайнерски очила Spectre & Woodys Barcelona можете да намерите само в магазините на Co Optics на ул. "Сан Стефано 22" – ет.1 в Сан Стефано Плаза (срещу БНТ), ул. "Росица 21" и на cooptics.bg. Ексклузивно тази събота, 22-ри април, в магазина в Сан Стефано Плаза, ще можете да видите и пробвате новите колекции на всички слънчеви очила и да получите специални отстъпки в рамките на деня!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама