Любимите вещи на блондинките и брюнетките


Любимите вещи на  блондинките и брюнетките
Снимка: Thinkstock/ Guliver

За много дами косата е фетиш. Грижите за нея са всекидневни, а времето посветено на хубавата прическа е свещено. Оказва се, че предпочитанията за цвят предопределят и подчертават не само характера и темперамента на дамата, но и предпочитанията към определени вещи.

Според Източна поговорка, "в косата на жената се крие Дяволът", именно косата е определена като едно от най-сексапилните оръжия на нежния пол. Това е и причината в Източния свят тя да бъде покрита и да не може да бъде видяна от всеки. Оказва се, че този цветен детайл от нас разкрива не само нашата личност и интереси, но и предпочитанията към определени вещи и предмети. Проучване на международната компания kaymu анкетира блондинки и брюнетки по повод техните вкусови предпочитания към вещите.

Блондинките: По природа те са изключително нежни и силно раними. Винаги подлагат на съмнение способностите си, защото са неуверени. Техните любими цветове са светлите тонове – небесно синьо, бебешко розово, гълъбово сиво. Това е и причината повечето от техните дрехи, обувки и аксесоари да са в тези цветове. Техни любими вещи са определено технологичните – телефони, таблети, компютри. Обожават аксесоарите, когато са в обичания от тях цвят и често ги сменят. Цветовете, които не обичат, са червено, кафяво, коралово.

Любопитни факти:

Блондинките в световен мащаб са около 2%.

45% от мъжете предпочитат блондинки.

Блондинките са доказано, по-обгрижвани и глезени от силния пол.

Брюнетките: Тези представителки са изключително еманципирани и свободолюбиви жени. За тях няма недостижими цели и невъзможни неща. Те са силни, отговорни и изключително находчиви. Любими цветове – черно, червено, бежаво. В списъка с любими предмети са химикалки, тефтери, електроника и мобилни устройства. Обичат да са в крак с модата, но не робуват на нея. Никога не залагат на цветове от пурпурните нюанси.

Любопитни факти:

60% от населението на света са брюнетки.

55% от мъжете предпочитат брюнетки.

Тъмнокосите дами са изкусителки в любовта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама