Магнетичната Наоми Кембъл за Robertо Cavalli Пролет/Лято 2012


Магнетичната Наоми Кембъл за Robertо Cavalli Пролет/Лято 2012

Наоми Кембъл се радва на успешна кариера като супермодел в продължение на 26 години. Но тя изглежда няма намерение да се отказва скоро.

41-годишната пантера демонстрира своите изключително стегнати корем и крака в леопардово бельо за рекламната кампания на Robertо Cavalli за Пролет/Лято 2012.

Във фотосесията тя позира заедно с 47-годишната Кристен МакМенъми, 32-годишната Карън Елсън и 17-годишната Дафне Гроенвелд.

Може да видим горещия модел също в цветен панталон и разкопчано яке. На друга снимка Наоми е облечена в кремаво сако и държи страхотна чанта на Cavalli.

"Статично равновесие, структурирана форма, която създава перфектна геометрия, с Наоми Кембъл, която привлича вниманието с магнетичния си поглед и сексапил. Една изключително изискана и женствена визия", казват от бранда за фотосесията.

Моделите позират също в блeстящи блейзъри, комбинирани с къси поли и в ефектни вечерни рокли от дантела.

Жените са музата на италианския дизайнер. "Той реши да представи колекцията чрез жени, които въплъщават стандарта за модерна визия", казват от лейбъла.

Като цяло в пролетно-лятната колекция на Cavalli преобладават любимите му животински мотиви, принтове на цветя, блястящи бродерии, метални детайли и красиви дантели.

ВИЖТЕ ОЩЕ СНИМКИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама