Макси мода тенденции 2021-2022


Макси мода тенденции 2021-2022
Снимка: ПР

Всяка година традиционно модната индустрия предлага нови, стилни идеи за стройни и грациозни жени, но от няколко години насам, пухкавелките са също сред глезените и ухажвани от дизайнерите дами.

Терминът макси мода вече трайно навлезе в ежедневието ни и затова си има логично обяснение. Все повече хора започнаха да осъзнават, че изградената досега представа за красивата жена, която е стройна и висока над 175 см е просто илюзия и изобщо не отговаря на критериите на новата реалност.

И тъй като, както казват философите, съвършенството не съществува, днес ще обърнем внимание на модните тенденции, но тези, които са пречупени през призмата на обикновената жена – тази, несъвършената и същевременно толкова истинска и привлекателна!

Отдавна мина времето, когато дрехите на по-закръглените дами бяха скучни и безлични. Днес макси модата надхвърли всички очаквания и заля пухкавите представителки на нежния пол с феерия от цветове, десени, силуети и материи.

Макси Фешън предлага широка гама от градски стилове - ежедневни, нови тенденции и посоки, най -подходящите и интересни комбинации от дрехи за хармоничен външен вид дори и за тези жени, които имат някое и друго излишно килце.

Макси мода – кои модели трябва задължително да присъстват в женския гардероб през сезон 2021-2022?

Макси мода 2021-2022 приканва дамите да създават стилни комплекти и да изграждат неповторими визии, като вземат предвид индивидуалните характеристики на силуета си. Защото всяка жена има своите предимства, които трябва да бъдат подчертани, за да бъдат изтъкнати пред недостатъците на фигурата.

Да подчертаем достойнствата

Някой имат красиви крака които могат да бъдат забелязани по-добре, ако заложат на къси поли, рокли или изящни туники. Други пък привличат вниманието с луксозни деколтета, или добре оформена талия на фона на сексапилно пищния ханш – всяка жена има своя собствена красота, подчертаването на която е основна задача при създаването на новия й гардероб.

Тоалетите, принадлежащи към категорията макси мода не трябва да бъдат многопластови и обемни, съветват стилистите. Най-стилните неща за по-пълнички жени са изработени предимно от висококачествени естествени материи като кожа, деним, кадифе, шифон и т.н.

Разнообразни текстури в един комплект

Комбинацията от различни текстури в един комплект е добре дошла. Палитрата от нюанси не се ограничава единствено до тъмни тонове, а допуска както деликатни пастелни нюанси, така и ярки цветове. Основното е, комплектът да е правилно комбиниран, а дрехите в един или друг цвят да бъдат хармонично съчетани помежду си, без да „ утежняват“ ситуацията.

Макси мода – аксесоари и орнаменти

Аксесоарите и орнаментите също могат да намерят място във визията на по-пълничките дами, но трябва бъдат подбрани с изключително внимание.

За предпочитане са вертикалните мотиви, но е добре да се помисли и за флорален принт.

При създаване на изящна визия трябва да се внимава - без излишни детайли, съветват отново стилистите.

И, разбира се, най-добрият помощник в изграждането на правилния външен вид е огледалото!

Мили дами, отделете достатъчно време да изпробвате различни модели и съчетания, само така ще постигнете визията, за която мечтаете!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама