Mango с трицветна колекция


Mango с трицветна колекция

Новата есенната колекция на испанската модна къща Mango, която от октомври отново се завръща на българския пазар в Sofia Ring Mall, се отличава със спортна елегантност.

Марката разказа трицветната си история по време на официалното представяне на моделите. Линията се нарича "Three Color Story", именно защото всички дрехи са само в три цвята – червено, сиво и кафяво.


Главната роля в колекцията е за норвежката манекенка Иселин Стеиро, която е рекламното лице за есенната линия на Mango.

Колекцията се отличава с нотка на спортна елегантност, която съдейки по световните тенденции, ще се наложи като една от най-актуалните тази есен. Според критиците предложенията на испанската марка са истинско модно попадение.

Кройката е строга и елегантна и сякаш подчертано "мъжкарска". Дамите няма да подчертават стройна фигура, тъй като дрехите са широки и небрежни. Семпли, обикновени ризи с плетени пуловери, плисирани поли, класически панталони, спортни рокли и прави палта са само някои от предложенията. Стайлингът приключва с комбинация с бели маратонки, които ще бъдат изключително популярни през есента.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някъде там има друг малък особняк, който ще ни обича и ще ни разбира, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред.

Кари Брадшоу

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама