Мария Илиева откри Sofia Fashion Week AW 19/20


Мария Илиева откри Sofia Fashion Week AW 19/20
Снимка: Виктор Налбантов

Първата вечер на Sofia Fashion Week по традиция представи дефилета на български дизайнери. След ексклузивно светлинно шоу от Boriana Dance & Entertainment, IMANE с дизайнер Антония Стоянова зарадва публиката с изпълнение на любимата Мария Илиева, а около нея дефилираха модели от есенната колекция на бранда. На сцената видяхме "Мис България" Славена Вътова и Александра Богданска-Петканова.

За първи път на сцената на Sofia Fashion Week марката Wild Tear потопиха залата в блясък и сексапил с изумителни модели бельо, които бяха представени перфектно от манекенките на "Визаж".

Вечерта продължи с утвърдения бранд за кожени дрехи и палта Enigma, идеални за предстоящите сезони, а лице на колекцията бе Златка Димитрова - отново в перфектна форма.

Нежност, усмивки и красота завладяха сцената с детското дефиле на Goto Jewellery and Diamonds с най-новата Baby Collection на бижутерския бранд.

Изненадите не спряха до тук - Гери Петрова и Vanitta презентираха мода за пищни дами - M, L и XL размери, с асиметрични кройки.

Вярна на отличителния си стил Axel Hardy показа колекция модели, природосъобразни, смели, необикновени и запомнящи се.

Младият дизайнер Мариета Котова и нейният бранд South Script презентираха българските традиции и красотата на Глаголицата, преплетени с модерната стрийт стайл мода.

Финалът на вечерта бе отреден за новата колекция на MEGZ. Макар и отдавна извън модната сцена, Миглена Каканашева представи ревю спектакъл в нейн стил - с послание за по-добро и екологично бъдеще.

Събитието се радваше на изключителен медиен интерес през първата вечер, а вие можете да следите Code Fashion, за да разберете какво ще се случи през предстоящите 3 вечери.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-смелата постъпка е да мислиш за себе си. Високо!

Коко Шанел

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама