Мода за официални поводи от еко-материи


Мода за официални поводи от еко-материи

Абитуриентите ще са напълно доволни тази пролет от колекцията официални облекла "Conscious Exclusive", изработени от по-устойчиви материи. Тя включва облекла и аксесоари както за мъже, така и за дами, и е част от инициативата "Conscious" на H&M, която има за цел да предлага по-устойчива мода.

Сред материалите, използвани в колекцията, са органичен памук, рециклиран полиестер, рециклиран полиамид и TENCEL. Колекцията "Conscious Exclusive" ще се предлага от 4 април 2013 г. в около 140 магазина в цял свят, включително и у нас.

"Харесва ми, че тази колекция е изключително бляскава и стилна, както и това, че дрехите са изработени от по-устойчиви материи. За нас в Н&М е съвсем естествено да мислим за устойчивото развитие и да го поставяме на първо място в нашата работа", споделя главният дизайнер на марката Ан-Софи Йохансон.

Старият Холивуд се възражда с колекцията от официални облекла "Conscious Exclusive", която е идеална за предстоящите абитуриентски балове тази пролет.

Колекцията се характеризира с богатство на детайлите и ярък дизайн, като предлага ефектни дълги рокли и изчистени кройки за дамите и рокендрол стил за червения килим за мъжете. Бледорозовата рокля с дължина до земята е елегантна в предната си част и има ефектен гръб, който е напълно открит. Изработена е от 100% рециклиран полиестер. Костюмът от три части получава по-женствена интерпретация с втален блейзер и прилепнал панталон с висока талия, който се закопчава с цип на глезена. Той пък е изработен изцяло от комбинирана тъкан от органичен памук.

Съществуват толкова много възможности да опитате вкуса на холивудския блясък. Кремавото свободно кимоно в бохемски стил създава усещане за помръкнал блясък, особено заради панталона с дължина до земята. Гащеризонът с изрязан гръб внася нотка на модерност; строгата бяла рокля има романтично рокендрол излъчване благодарение на прозрачните ръкави, асиметричния шлейф и бродерията на птица. А роклята с корсет и безбройни пластове тюл изглежда като излязла от света на стария Холивуд.

Колекцията предлага и аксесоари, сред които е украсен клъч-кутия и елегантни обувки на миниатюрно токче с тънки каишки на глезена. Всички артикули са изработени от по-устойчиви материали.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ МОДЕЛИ В ГАЛЕРИЯТА НИ!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама