Модели с необичайна красота


Модели с необичайна красота

Преди няколко години беше немислимо да вярваме, че момиче с неперфектни черти на лицето може да се превърне в топ модел. Но ситуацията се промени - тези дни модните фотографи все по-често предпочитат модели със запомняща се визия.

Затова никога не трябва да се притесняваме за недостатъците си, защото имено те ни правят уникални. Просто вижте тези момичета, които са едни от най-търсените и популярни модели в света. 

Дафне Гроенвелд

Дафне е лице на парфюма Dior Addict Тя също така работи с Calvin Klein, Dior, Miu Miu, Gucci и Prada. През 2011 година тя беше провъзгласена за "Най-добър датски модел" на Marie Claire Fashion Awards.

 

Джулия Цимер

Моделът с германски корени комбинира нежни и груби черти на лицето, които й придават особенен чар. Джулия работи с Vivienne Westwood и Prada. Със сигурност след няколко години тя ще бъде един от най-успешните модели.

 

 

Исса Лиш

Исса е наполовина мексиканка и наполовина японка. Тя стана известна заради нейните ъглови и двуполови черти на лицето. Лиш е искала да стане скулптор, но бива забелязана от моден агент и нещата се променят в друга посока.

 

Лаура О'Грейди

В детството на Лаура винаги са й се подигравали заради щръкналите уши. Въпреки това тя казва, че никога не е смятала да се подложи на пластична операция, за да ги промени. Именно те й помагат да се наложи като модел, тъй като я отличават от другите.

 

Сиера Скай

Хората често сравняват външния й вид с образ от Ренесансовото изкуство заради дългата й вълниста коса, овално лице, едва видими вежди, чувствени устни и тънък нос. Освен, че се занимава с моделство, тя пише проза и поезия.

 

Алек Уек

Когато Алек била дете, нейното семейство трябвало да се пренесе от Судан в Европа. В Лондон моден агент я забелязва и сега тя е успешен модел. 

 

Кели Митендорф 

Кели не се притеснява от необичайната си визия, напротив - тя се гордее с начина, по който изглежда лицето й, тъй като това я прави уникална. Модните фотографи също харесват облика й и затова често я избират за проектите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама