Моден хороскоп: Перфектната визия според зодията


Моден хороскоп: Перфектната визия според зодията

Всяка жена е уникална по свой собствен начин, най-вече заради личните избори, които прави ежедневно. В това число влизат и дрехите, които често са съобразени с настроението ни в даден момент. И тъй като модата е страст на голяма част от представителките на нежния пол, днес ще ви запознаем със стила, който най-добре пасва на всеки един зодиакален знак. Разберете как изглежда перфектната визия за вас, ако сте зодия…

Овен

Представителките на този силен знак само на теория са нежни създания. Всъщност, те излъчват много страст, на моменти дори агресия, и това личи в избора им на дрехи. Обичат да демонстрират своята сексуалност и го правят по неповторим начин! Най-добре ще изглеждат, ако заложат на класически комбинации, пречупени през тяхната призма за стил. Черен слим панталон или скини дънки с дължина до глезена, съчетани с впита риза и груб мъжки часовник е една много успешна визия за Овните.

Телец

Стилът, който определено не подхожда на дамите, родени под знака на Телеца, е спортно-елегантният, тъй като е твърде обикновен непретенциозен за тяхната женствена натура. Тези упорити жени не изпитват нужда да следят модните тенденции, защото класиката е вечна. Тяхната перфектна визия включва рокля с леко разкроена кройка и луксозни обувки, защото Телците ценят високо качествената и скъпа изработка.

Близнаци

Бъбривите представителки на Близнаци не си падат по дългото суетене пред огледалото, но това съвсем не означава, че не обичат да изглеждат добре. Най-често съобразяват облеклото с настроението си, но надали някога ще ги видите с традиционна черно-бяла комбинация. Очарованието на вечно младата им душа ще бъде подчертано най-добре с леки и ефирни рокли, комбинирани с ниски балеринки.

Рак

На техния романтичен темперамент отиват дрехи, изработени от естествени материи като коприна и памук, с отношение към детайла. Те нямат строго изграден стил, защото обичат да експериментират с различни визии. Перфектният аутфит, който ще разгърне чувствената им природа, включва панталон в земни тонове, бял топ и красив ефирен шал.

Лъв

Огнените Лъвици приличат изключително много на Овните по своя страстен темперамент. Тези дами притежават специален усет към детайла, затова не е изключено да ги видите с масивни колиета или гривни. Зимата ще ги разпознаете по пухкавите царствени палта, а през есента ще привличат внимание с ярки цветове. Каквото и да изберат, те винаги ще се опитват да бъдат „по-по-най”.

Дева

Девата избира дрехите си спрямо това дали наистина се чувства комфортно в тях. Спокойните дами, родени под този знак, се водят от максимата „Стилът не се купува, той се притежава”. Идеалният аутфит за тях включва изчистена рокля до коляното с V-образно деколте в черно, бяло, кафяво или сиво.

Везни

Тази дама държи да изглежда зашеметяващо във всяка една ситуация! Интересното при Везната е, че предпочита да постига перфектната визия най-вече чрез прическа, грим и маникюр. Приема дрехите като допълващ елемент. За да подчертае своята кокетна женственост е най-добре да залага на елегантни тоалети в пастелни цветове.

Скорпион

Ах, този секси, секси Скорпион! Жените, родени под силния знак, държат да приковават вниманието чрез предизвикателните си дрехи. Това в никакъв случай не означава, че те нямат чувство за стил и класа. Просто знаят идеално кои са силните им черти и ги подчертават със замах. Една тясна рокля до земята с деколте тип "лодка”, допълнена от небрежно прибрана коса, ще накара Скорпионът да изглежда зашеметяващо!

Стрелец

Подобно на Телците, тези представителки на нежния пол изобщо не следят модните тенденции, а се доверяват на вътрешното си усещане. Макар рядко да купуват дрехи, те винаги залагат на качеството, а не на количеството. Не е изключено да ги видите и в дънки от преди 10 години, съчетани по неповторим начин с елегантен блейзър и изчистен топ.

Козирог

Козирозите не обичат да привличат излишно внимание върху себе си, затова и предпочитат да се обличат "както е прието”. Техният вкус се отличава с простота и практичност. Характерната им черта е, че винаги бързат за някъде, затова ще изглеждат най-добре с удобни дънки "бойфренд”, готини кецове и голяма чанта, в която да съберат всичките си вещи и списъци.

Водолей

Стилът на Водолея е свободен, нетърпящ никакви ограничения. Еднакво добре ще изглеждат както в супер модерен костюм, така и във вечерната рокля на баба им. Трябва да вметнем, че сравнението съвсем не е шега, защото Водолеите обичат да правят модни находки. Те не се притесняват да комбинират или осъвременяват стари дрехи според своите разбирания за стил.

Риби

Рибите обичат дрехи, в които има някаква загадъчност – безформена туника, асиметрична рокля, макси пола и т.н. Артистичната им и нежна душа ще се чувства в "свои води” в аутфит, окъпан в синята гама. Красива дълга пола в индигово, дантелен топ и дънково яке ще превърне Рибите в истински моден диктатор.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама