Модерни шапки и шалове за студените дни


Модерни шапки и шалове за студените дни

Студените дни предстоят и затова е необходимо да надникнем в предложенията на модните дизайнери и да видим какъв "екип" те ни препоръчват, за да ни е топло и да сме в крак с модата.

Обикновено шаловете през зимата са по-топли и по плътни от пролетните и есенните, които са прозрачни и ефирни. Основната задача на зимните е да ни стоплят, но това не означава, че те не бива да са модерни и да не са в тон с вашия стил. Поглезете се с луксозни кашмирени шалове, за които благодарни ще са ви както вашият врат, така и стилът ви.

На бохемския стил отиват шалове с ресни. А шаловете, в които ще се чувствате все едно с вас е любимото ви плюшено мече, са велурените шалове или онези от изкуствена козина. Плетените шалове са винаги модерни, така че и тази зима трябва да са част от вашия гардероб.

Ушанките са прекрасен заместител на шапките. Пазят от студ и са страшно модерни. Като ги избирате трябва да се съобразявате с шарките на шала. Най-добре отиват бели и черни, а много модерни са карираните и с щампа на животни.

Блондинките трябва да се спрат на по-тъмни нюанси заради контраста с косите им, а на брюнетките пък отиват по-светлите тонове.

Отдавна шапките не се смятат само "покривка на главата, а са истински моден акцент, който прави разлика между добрия и лошия стил. Шапките може да променят имиджа ви и така да изпъкнете сред масата хора. Ако искате да сте в крак с модата, може да се спрете на следните предложения.

Хит за 2013 г. са кожените шапки или шапките с частична козина. Ретро шапките и шапките с периферия сложени малко настрани или така както ги е носила Коко Шанел, се препоръчват от модните дизайнери.

И както шаловете така и плетените шапки винаги са модерни, така че попълнете колекцията си и с такива.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама