Модна блогърка пресъздава тоалети от любими сериали


Модна блогърка пресъздава тоалети от любими сериали
Снимка: Instagram

Да се обличаш добре е едно, но да изглеждаш страхотно, докато си облечен като телевизионен герой, е съвсем друго нещо. 23-годишната модна блогърка Кейт от Унгария вярва, че модата, поп културата и фантастиката могат да вървят ръка за ръка. Ето защо тя се облича в тоалети, вдъхновени от героите, които всички познаваме и обичаме. Включително от анимациите на Дисни!

"Обичам модата и още от малка започнах да се преобличам по няколко пъти и да комбинирам дрехите. Обичах да чета модни списания и помня, че още в детската градина имах мнение по модните въпроси. Това е начин на самоизразяване. Дрехите, които избирате да носите, отразяват вашата личност, настроение, емоционално състояние дори. Няма такова нещо като лошо облекло, тъй като стиловете на хората са различни и точно това е забавното.”

Кейт стартира своя акаунт в Instagram през юни 2019 година и вече може да се похвали с над 214 000 последователи. Дори тя самата все още не може да повярва на успеха си!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама