Модна тенденция: актуалните X сандали на лято 2022


Модна тенденция: актуалните X сандали на лято 2022
Снимка: https://ccc.eu/bg/

Лятото прибра затворените обувки в гардероба и покани всички дами да обуят любимите си сандали. Тази година, основната линия при новите модели е прехвърляне във формата на Х в предната част на обувките включително при винаги актуалните дамски сандали на платформа. Ето какви дизайни да носите, за да изглеждате точно по правилата на лято 2022.

Дамски сандали с Х прехвърляне

Модните редактори сочат топлите месеци на тази година като доминирани от този интересен и раздвижен дизайн. Той представлява прехвърляне оформено във формата на буквата Х в предната част на обувката. Лентите могат да са тънки или пък дебели, от различни материали – от кожа, до плат в класически морски десен. Тенденцията присъства в абсолютно всякакви модели сандали - от лежерните всекидневни равни чифтове, през дамски сандали на платформа, до тези за специални моменти. Супер актуални са дизайните с плетена подметка, закопчаване на глезена и широки кръстосани ленти в предната част. Ще ги откриете във всякакви цветове и модели в магазини ССС, предлагащи голямо разнообразие предложения за комфортни сандали и обувки не само за дамите, но и за господата. За всички, които искат да пазаруват от комфорта на своя дом, магазини ССС са отворени гостоприемно и онлайн. Актуалните Х сандали са налични и при предложенията за летни обувки за мъже. Бдете актуални и на гребена на фешън вълната на сезона с Х моделите сандали, които превзеха котешките пътечки на ревютата, модните издания и разбира се, по-добрите магазини за обувки.  

Дамски сандали на платформа

Абсолютен лидер в дамския гардероб за топлите месеци от години насам, те са символ на шикозното лято. От ниски модели, до зашеметяващо високи платформи с плетен дизайн, вдъхновени от еспадрилите, тяхно величество дамски сандали на платформа е властелин сред летните обувки за жените. Разнообразните дизайни, модели, материали, височини предлагат да откриете своите любими чифтове красота, които идеално да допълват летния ви гардероб. В зависимост от детайлите, са подходящи за различни поводи - от всекидневни комфортни разходки и срещи с приятели, до работна среда и вечерни събития. Разбира се, налични са и модели, които събират в едно дамски сандали на платформа и тенденцията за Х в предната част на модела. В класически черно и бежово или пък в страхотни летни модели с бяло и плетени детайли в частта на подметката, те канят да облечете любимата си рокля и да превземете деня със стил. Също толкова добре дамски сандали на платформа си отиват със стилен ленен панталон, както и с любимата ви лятна пола. Привличат погледа и определено отличават сред множеството.

Елегантни дамски сандали за специални случаи   

ССС предлагат всичко, което модните експерти съветват да имате в гардероба си през лято 2022. Налични са и предложения за по-специални случаи - сватби, годишнини, рождени дни, среща с любим човек на изискано място и други. Сред подходящите модели са включително събиращи горните два тренда - дамски сандали на платформа с Х в предната част. Модели има както във винаги актуалното черно, така и в свежи десени на примерно Tom Tailor, които са истинско въплъщение на летния шик с кръстосани ленти с дизайн на цветя в предната част, обгръщаща петата част в цвят бледо розово и стилна каишка на глезена. Моделът е много подходящо допълнение за свежа лятна визия, подходяща и за елегантни събития. Дизайни в златно, изцяло в пастелно синьо или розово, в лак, с зашеметяващо високи токове или пък по-удобни и ниски решения са на разположение да направите своя избор спрямо съответното събитие, за което искате да изглеждате зашеметяващо.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама