Модни тенденции пролет-лято 2015: Деним!


Модни тенденции пролет-лято 2015: Деним!

Голям момент се очертава да изживее денимът тази пролет. Той пристига щур и див, непредсказуем и свободен. Промъква се във всяко отделение на гардероба ни, в който и без да е топ тенденция, все си е там под една или друга форма.

Тази година обаче денимът не е просто дънково яке или тесни джинси. Той е всякакъв - светъл, тъмен, накъсан, разшит, зашит, прешит, с ниска и висока талия, с пайети, кристали, камъни, принтове, изтъркан, с кръпки. Денимът е сред любимите ни дрехи, които почти ежедневно допълват или изграждат визията ни. Той е като “малка черна рокля”, която реално никога не излиза от мода и не омръзва, защото е прекалено гениално произведение.

Носим го навсякъде..освен на чаено парти и всички лъскави събития, за които предпочитаме да сложим дантела, да речем. Но денимът е така неустоим, че започва да се промъква и в по-елегантни кройки, които го правят подходящ за офис среда. Не всички професии го позволяват, разбира се, но е безспорна неговата особеност да променя принадлежностите си като хамелеон.

Денимът вече може да се комбинира с всякакви други материи. Смело му слагаме дантела и коприна, прозрачни платове и мрежести такива, вълна също, но нея оставаме за друг сезон. Деним с деним е също божествена опция, с която обаче е редно да внимаваме. Идеята е да не се опитваме да облечем светли дънки задължително с такова яке или риза, а по-скоро да изберем съвсем различни нюанси.

Особено силно е привличането между улицата и денимът. Сякаш са създадени един за друг и най-добре допълват желанията си и всяко едно изискване. Виждали сме всевъзможни ансамбли и хрумки, които понякога ни учудват със смелостта си, друг път просто кимаме от възторг.

Източник: hashtag.bg

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Най-красива е една жена, когато е изморена от смях!

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама