Модни тенденции в годината на дървената овца


Модни тенденции в годината на дървената овца
Снимка: Thinkstock/ Guliver

2015 година ще бъде под властта на Дървената овца – осмият знак от китайския зодиак. Тази година ще предостави истински възможности на представителите на повечето зодии, особено на Раците. Вие ще сте здраво стъпили на земята, тъй като сте подвластни на този елемент. Какви са качествата, силните и слаби страни на овцата, както и модните тенденции на астралния знак, разказва kaymu.

Овцата притежава редица положителни качества, които трябва да имаме предвид с оглед на това да привлечем успеха. Тя знае как да постигне целите си, защото е миролюбива и добра, надарена е с артистични умения, които биха и помогнали да се справи с всяка ситуация. За да има баланс не е лишена и от отрицателни черти. Често пъти тя е несигурна, неуверенa и песимистична, склонна е да променя настроението си. Въпреки това, всички хора родени в годината на овцата са изключително грижливи, саможертвени и водени от силната си интуиция.

Жената овца е мечтателка. Надарена е с умението да разпръсква особен чар и да се заобикаля с приятна атмосфера. Мъжът е здраво стъпил на земята. По душа той е истински добър, отзивчив и милостив.

Ако искате да привлечете успехa и късметa през тази, година трябва да сте готови да последвате и модните съвети, които ще ви направят истински успешни в живота и работата.

Както вече споменахме, дамите през тази година ще са мечтателки и ще открият своите артистични умения. Затова заложете на феерични модели и топли цветове. Те ще ви придадат екстравагантен и същевременно романтичен вид. Не забравяйте аксесоарите. Винаги носете часовник - той е символът, който ще ви свързва с елемента Земя.

Не носете червено, той е агресивен цвят, който би подготвил събеседника ви за конфронтации. За бизнес срещи сложете синьо. Този цвят ще ви придаде важност и тежест.

Мъжете трябва да преминат към спортно-елегантния външен вид. Препоръчват се сака в съчетание с дънки. Обран външен вид и поведение ще държат нащрек събеседниците ви. Заложете на хубава, стилна и скъпа писалка. Тази година ще разписвате важни документи, така че бъдете подготвени.

Най-модният аксесоар тази година ще бъде усмивката ви. Ще имате много поводи да я раздавате и много емоционални моменти.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама