Модните грешки, които ни правят по-пълни


Модните грешки, които ни правят по-пълни

Често ни се случва да се влюбим в някоя дреха от пръв поглед. Но още по-често се случва въпросният тоалет просто да не е създаден за нас. Трябва да признаем, че много жени правят импулсивни покупки без да си дават реална сметка дали "онази феноменална рокля” е подходяща за тяхната фигура, или точно обратното. И понеже сезонът на намаленията вече е факт, днес ще ви запознаем с модните грешки, които ни правят да изглеждаме по-пълни. Така че, ако искате да изглеждате в най-добрата си светлина, просто избягвайте тези дрехи…

1. Ластична рокля

Няма как да не сте забелязали този особено актуален модел. Най-често се предлага с дължина над коляното и голямо деколте. На пръв поглед стегнатата ластична материя създава впечатление, че "прибира тук-там”, но това съвсем не е така. След като поносите роклята повече от 30 минути, ще забележите как тя прилежно изкарва на преден план всяка неправилна извивка на вашето тяло. Единственият начин да изглеждате добре в подобен модел е или да имате моделски пропорции, или да се лишите от храна и течности за 24 часа. Горещо ви съветваме да не се доверявате на втория вариант!

2. Рокля със странични джобове

Колкото и невероятна да ви изглежда на закачалка тази дреха, никога не си я купувайте, ако искате да изглеждате добре. Страничните джобове винаги добавят поне няколко сантиметра в обиколката, независимо дали ръцете ви са там. В общия случай двойният слой плат постоянно се набира и създава усещане за качени килограми около коремчето.

3. Oversize дрехи

Забелязали ли сте, че всички свободно изглеждащи дрехи се рекламират само от много слаби момичета? Това не е случайно. Ако се опитвате да прикриете нещо с развлечена тениска, то мисията ви е обречена на провал.

4. Бойфренд дънки

Всички харесваме този актуален модел дънки, особено ако е съчетан с високи обувки. За съжаление, "бойфрендките” стоят добре само на дами със слаби крака и малки дупета. Ако природата ви е дарила с бразилски задни части, то просто се губи ефектът на самите панталони. За сметка на това, ако проблемната ви зона е коремът, този модел би ви стоял чудесно с по-широка риза тип туника.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама